Η Βαρκελώνη προετοιμάζει προσφορά €40 εκατ. για επιθετικό Σάλτσμπουργκ που συνδέεται με το Λίβερπουλ

Μια σειρά από κορυφαίους συλλόγους είναι eyeing κινήσεις για Karim Adeyemi, αλλά η Βαρκελώνη έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον παίκτη.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή του Dani Alves, η Βαρκελώνη προετοιμάζεται για την πρώτη τους παράθυρο μεταφοράς κάτω από τον Xavi Hernandez. Ο σύλλογος συμμετείχε πρόσφατα στον αγώνα για να υπογράψει τον Karim Adeyemi του Σάλτσμπουργκ, δείχνοντας σοβαρό ενδιαφέρον για τον Γερμανό επιθετικό.

Σύμφωνα με το Sport 1, η Βαρκελώνη ετοιμάζει προσφορά 40 εκατ. ευρώ για την υπογραφή του Adeyemi αυτό το χειμώνα. Η ισπανική πηγή ισχυρίζεται ότι οι Καταλανοί θα μπορούσαν ακόμη και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις το συντομότερο αυτή την εβδομάδα.

Η Βαρκελώνη υπέγραψε τον Sergio Aguero για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή τους στο παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού. Ωστόσο, η Αργεντινή πρέπει να περάσει μήνες στο περιθώριο αφού διαγνωσθεί με καρδιακή αρρυθμία.

Ωστόσο, μια συμφωνία σχετικά με το Adeyemi είναι ακόμα μακριά, καθώς πολλές λέσχες είναι eyeing κινήσεις για τον παίκτη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ηγείται του αγώνα καθώς ο παίκτης φέρεται να κλίνει προς την επιστροφή στη Γερμανία. Η Μπάγερν Μονάχου είναι επίσης πρόθυμη να υπογράψει το αστέρι του Σάλτσμπουργκ, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν επαρκή χρόνο παιχνιδιού για τον επιθετικό.

Μεταξύ των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ως μνηστήρες του Adeyemi. Οι Ρεντ ψάχνουν να βρουν διάδοχο του Μοχάμεντ Σαλάχ και του Σαντίου Μάνε, ενώ η Τσέλσι ελπίζει να βρει αντικαταστάτη του Τίμο Βέρνερ.

Με το παράθυρο χειμερινής μεταφοράς να πλησιάζει, οι φήμες γύρω από το Adeyemi έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Μένει να δούμε αν το γερμανικό αστέρι θα φύγει από το Σάλτσμπουργκ αυτόν τον Ιανουάριο.