Η Βαρκελώνη παρουσιάζει το θρασύ πανό του Ραούλ στα εγκαίνια του καταστήματος της Μαδρίτης

Στα επίσημα εγκαίνια ενός καταστήματος club στη Μαδρίτη, η Βαρκελώνη πήρε μια αναιδή ανασκαφή εις βάρος των αντιπάλων της.

Η Barcelona άνοιξε ένα νέο κατάστημα στη Μαδρίτη την Πέμπτη και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ευκαιρία να διασκεδάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και στα έξοδα του θρυλικού επιθετικού Raul Gonzalez.

Ο σύλλογος αποκάλυψε ένα τεράστιο μπλε και κόκκινο πανό έξω από το νέο κατάστημα την ημέρα των εγκαινίων του, με τη λεζάντα: «Ο Ραούλ είναι ένας culer». Το ίδιο το κατάστημα βρίσκεται λιγότερο από 50 μέτρα από το κατάστημα κλαμπ της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαθέτει όλα τα επίσημα εμπορεύματα Barca που θα περιμένατε.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Joan Laporta έχει παίξει αυτό το κόλπο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης ανέβασε ένα πανό του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, το οποίο έγραφε: «Ανυπομονώ να σας ξαναδώ».

Για όσους δεν το ξέρουν, ο Ραούλ Γκονζάλες είναι πρώην Ισπανός επιθετικός. Πέρασε σχεδόν όλη του την καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ο τρίτος μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, με 323 γκολ σε 741 αγώνες, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (450 γκολ) και τον Καρίμ Μπενζεμά (329 γκολ).

Ο επιλαχούσα Μπαλόν ντ’Ορ του 2001 προπονεί την ομάδα Καστίλλης της Ρεάλ Μαδρίτης στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.