Η Βαρκελώνη παρέχει μια ενημέρωση τραυματισμών για την Alba πριν από την El-Clasico

Μετά από μια πολυπόθητη νίκη εναντίον του Ντιναμό Κιέβου, η Βαρκελώνη παρέχει ενημέρωση τραυματισμών για τον Jordi Alba πριν από την επερχόμενη El-Clasico.

Η Βαρκελώνη έχει ανακαλύψει τώρα το μέγεθος του τραυματισμού του Jordi Alba μπροστά από το πολύ σημαντικό El-Clasico.

Αν χάσατε τη σύγκρουση του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη το βράδυ της Barca εναντίον του Ντιναμό Κιέβου, η Άλμπα ήταν μια κρίσιμη φιγούρα κατά τη διάρκεια ολόκληρου του παιχνιδιού. Βεβαίως, η καταλανική πλευρά είχε απεγνωσμένη ανάγκη νίκης στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Και με τη βοήθεια του βετεράνου full-back, η Barca εξασφάλισε τρεις πόντους στη φάση των ομίλων με νίκη 1-0 επί της ουκρανικής στολής. Ένας ιδανικός σταυρός από την Alba συνδέθηκε καθαρά με τον Gerrard Pique για τον μοναδικό στόχο του παιχνιδιού.

Τώρα, παρά το γεγονός ότι έπαιξε το πλήρες ματς, ο Ισπανός υπερασπιστής υπέστη ένα πρόβλημα το οποίο αποκαλύφθηκε μετά το σφύριγμα πλήρους απασχόλησης. Σύμφωνα με τον Diario AS, ο 32χρονος πέρασε κάποιες εξετάσεις και οι αναφορές επιβεβαιώνουν ότι τεντώθηκε το δεξί του πόδι.

Η Κυριακή θα φέρει καθαρή αντιπαλότητα καθώς οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της La Liga, της Βαρκελώνης και της Ρεάλ Μαδρίτης συναντιούνται στο El-Clasico. Ωστόσο, μετά την οπισθοδρόμηση της Alba, φαίνεται ότι θα είναι υπό αβεβαιότητα για το mega-match.

Αλλά, σε αυτό το σημείο, ο αριστερός δεν έχει ακόμη αφαιρεθεί από το ρόστερ, αν και θα πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για την ταχεία ανάρρωση του. Επιπλέον, η Alba θα εξεταστεί για άλλη μια φορά την Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με την ομάδα.