Η Βαρκελώνη με μετρητά πρόσφερε το μεγαλύτερο πακέτο χορηγίας κιτ στην ιστορία

Μια σειρά από εταιρείες ενδιαφέρονται να χορηγήσουν τη Βαρκελώνη, η οποία έχει προσφερθεί το μεγαλύτερο πακέτο χορηγίας κιτ στην ιστορία.

Η Βαρκελώνη φέρεται να έχει προσφερθεί το μεγαλύτερο πακέτο χορηγίας κιτ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι γίγαντες της La Liga με μετρητά βρίσκονται σε οικονομικά σοβαρούς περιορισμούς και έχουν ένα συγκλονιστικό χρέος περίπου 1,2 δισ. λιρών.

Παρά τα οικονομικά δεινά τους, ο Μπάρκα συνεχίζει να προσελκύει ενδιαφέρον από πιθανούς χορηγούς εν όψει των συμφωνιών τους με τους Ρακούτεν και Μπέκο που λήγουν σε έξι μήνες.

Σύμφωνα με τον Sport, VegAnnation και Polkadot είναι δύο από τα μεγάλα ονόματα που ελπίζουν να χρηματοδοτήσουν τον Barca. Και οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται στην αγορά κρυπτονομισμάτων και η Μπλαουγκράνα φέρεται να μελετά και τις δύο προσφορές πριν πάρουν μια απόφαση.

Η έκθεση προσθέτει ότι η συνολική αξία των χορηγιών μπορεί να ανέλθει σε περισσότερα από €100 εκατ., εισάγοντας τα απαραίτητα μετρητά στα άδεια ταμεία του συλλόγου.

Το Spotify φέρεται να είναι επίσης πρόθυμοι να γίνουν ο κύριος χορηγός πουκάμισων του συλλόγου, γεγονός που θα ελευθερώσει χώρο για άλλους να διαφημίσουν τις μάρκες τους στα μανίκια και τα κιτ προπόνησης.

Μιλώντας νωρίτερα αυτό το μήνα, η πρόεδρος της Βάρκα Τζόαν Λαπόρτα επέμεινε ότι η ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί τις καλύτερες λέσχες του κόσμου παρά τις συνεχιζόμενες οικονομικές τους δεινότητες.

«Όλοι στον κόσμο πρέπει να ετοιμαστούν γιατί είμαστε και πάλι μεγάλοι παίκτες στην αγορά. Η Βαρκελώνη επέστρεψε», διακήρυξε η Λαπόρτα στα αποκαλυπτήρια της νέας υπογραφής Ferran Torres.

«Συνεχίζουμε να είμαστε μια αναφορά στην ποδοσφαιρική αγορά», πρόσθεσε.

«Όλοι οι άλλοι πρέπει να προετοιμαστούν γιατί επιστρέψαμε. Είμαστε ένα σημείο αναφοράς, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ferran είναι εδώ. Επανεμφανιζόμαστε».