Η Βαρκελώνη μετονομάζει το γήπεδο σε «Camp Nou Spotify» στο πλαίσιο της τεράστιας συμφωνίας χορηγίας

Οι Barca πρόκειται να μετονομάσουν το γήπεδο τους σε «Camp Nou Spotify» στο πλαίσιο μιας συμφωνίας χορηγίας ύψους 67 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο.

Η Βαρκελώνη πρόκειται να μετονομάσει το εμβληματικό στάδιο της σε «Camp Nou Spotify» στο πλαίσιο μιας τεράστιας χορηγικής συμφωνίας με τους γίγαντες της υπηρεσίας streaming.

Σύμφωνα με αναφορές, οι γίγαντες της Λα Λίγκα διαπραγματεύονται το μεγαλύτερο πακέτο χορηγιών στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το Radio Catalunya ισχυρίστηκε ότι το Spotify βρίσκεται σε συνομιλίες για να γίνει ο κύριος χορηγός του συλλόγου και η συμφωνία σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει την κατονομασία δικαιωμάτων στο Καμπ Νόου.

Η έκθεση προσθέτει ότι το Spotify αναζητά μόνο μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία και ενώ η Βαρκελώνη είναι πρόθυμη για μια μακρύτερη συμφωνία, είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν τη ρήτρα.

Οι σημερινοί χορηγοί της Barca, Rakuten και Beko, έχουν τις συμφωνίες τους να λήγουν σε έξι μήνες, και η ισπανική λέσχη με μετρητά ψάχνει για μια επικερδή συμφωνία για να τους βοηθήσει με τα οικονομικά δεινά τους.

Η συνολική συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει τα δικαιώματα τίτλου για το γήπεδο, αναφέρεται ότι ανέρχεται σε 60 εκατ. €65 εκατ.

Μιλώντας νωρίτερα αυτό το μήνα, η πρόεδρος της Βάρκα Τζόαν Λαπόρτα επέμεινε ότι η ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί τις καλύτερες λέσχες του κόσμου παρά τις συνεχιζόμενες οικονομικές τους δεινότητες.

«Όλοι στον κόσμο πρέπει να ετοιμαστούν γιατί είμαστε και πάλι μεγάλοι παίκτες στην αγορά. Η Βαρκελώνη επέστρεψε», δήλωσε η Λαπόρτα στα αποκαλυπτήρια της νέας υπογραφής Ferran Torres.

«Συνεχίζουμε να είμαστε μια αναφορά στην ποδοσφαιρική αγορά», πρόσθεσε.

«Όλοι οι άλλοι πρέπει να προετοιμαστούν γιατί επιστρέψαμε. Είμαστε ένα σημείο αναφοράς, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ferran είναι εδώ. Επανεμφανιζόμαστε».