Η Βαρκελώνη λαμβάνει μια ώθηση τραυματισμών πριν από την αναμέτρηση της PSG

Ο τραυματίας Μπλαουγκράνα έλαβε μια έγκαιρη ώθηση καθώς ένας βασικός παίκτης ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Gerard Pique θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος για επιλογή στο πρώτο πόδι της Βαρκελώνης, μακριά από το Παρίσι Saint-Germain, στο Champions League τελευταία 16 την Τρίτη.

Το Pique έχει παραγκωνιστεί από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο στα τέλη Νοεμβρίου. Η Βαρκελώνη ήταν απρόθυμη να δηλώσει ημερομηνία επιστροφής μέχρι στιγμής, αλλά η επιστροφή του 34χρονου στην εκπαίδευση στις αρχές αυτού του μήνα ήταν πάντα ένα ελπιδοφόρο σημάδι.

Σύμφωνα με την Marca, ο Pique θα μπορούσε να κάνει μια αναπάντεχη επιστροφή για τη σύγκρουση PSG. Το κέντρο έχει αυξήσει το φόρτο εργασίας του στην εκπαίδευση και ολοκλήρωσε μια πλήρη συνεδρία με τους συμπαίκτες του την Κυριακή. Ως εκ τούτου, ο Ronald Koeman θα αποφασίσει αν θα τον ανακαλέσει τη Δευτέρα.

Ο διευθυντής της Βαρκελώνης, ωστόσο, θα μπορούσε ακόμα να είναι χωρίς τον Ronald Araujo. Ο 21χρονος, ο οποίος αγωνίζεται με τραυματισμό στον αστράγαλο, δεν προπονείται την Κυριακή. Έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια του συλλόγου εναντίον του Αλάβες και της Σεβίλλης, αφού κατέβηκε στη νίκη 3-2 επί της Ρεάλ Μπέτις στις 7 Φεβρουαρίου.