Η Βαρκελώνη λαμβάνει έγκαιρη ώθηση τραυματισμών πριν από τη σύγκρουση της Benfica

Ο Xavi θα έχει έναν από τους υπερασπιστές του πίσω μπροστά από το κρίσιμο παιχνίδι του Champions League.

Η Βαρκελώνη κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με τον Xavi Hernandez με αποτέλεσμα 1-0 εναντίον του Εσπανιόλ το Σάββατο.

Μέμφις Ντεπέυ μετέτρεψε ένα spot-kick για να στείλει τη Βαρκελώνη στην έκτη θέση στο τραπέζι του πρωταθλήματος. Παρά την εμφάνιση ματιών για το πώς μπορεί να μοιάζουν κάτω από τον Xavi, η απόδοση του Barca δεν ήταν καθόλου τέλεια.

Ωστόσο, η Βαρκελώνη έπαιζε χωρίς μερικούς από τους βασικούς παίκτες της. Θα πάρει πολύ χρόνο μέχρι ο Τσάβι να απολαύσει μια πλήρη ομάδα. Ωστόσο, έχει ήδη πάρει έναν από τους σημαντικούς υπερασπιστές του πίσω.

Σύμφωνα με τον Μάρκα, ο Σεργκίνο Νεστ επέστρεψε στην ομαδική εκπαίδευση του Τσάβι. Το δεξί πίσω έχει χάσει αρκετούς αγώνες λόγω ενός προβλήματος στην πλάτη. Ωστόσο, μπορεί να είναι διαθέσιμος για επιλογή για το επόμενο παιχνίδι της Βαρκελώνης.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για τη Βαρκελώνη;

Αυτή είναι μια έγκαιρη ώθηση ομάδα για τους Καταλανούς μπροστά από τη μάχη τους Champions League εναντίον Μπενφίκα. Οι Μπλαουγκράνα θα αντιμετωπίσουν την ολλανδική πλευρά στο Camp Nou καθώς αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση τους στον Όμιλο Ε. Αυτή τη στιγμή κάθονται πίσω από το Μπάγερν Μονάχου με έξι πόντους από τους τέσσερις αγώνες τους.

Μετά το παιχνίδι της Μπενφίκα, η πλευρά του Xavi θα συνεχίσει την καμπάνια της La Liga με έναν ακόμη δύσκολο αγώνα εναντίον της Βιγιαρεάλ τέσσερις ημέρες αργότερα.