Η Βαρκελώνη θα μείνει στο Καμπ Νόου παρά τις προσφορές της Πρέμιερ Λιγκ

Ο Ousmane Dembele περνάει τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος συμβολαίου του στη Βαρκελώνη, με τον σύλλογο να κοιτάζει μια ανανέωση.

Η Βαρκελώνη διαπραγματεύεται εδώ και μήνες με τους εκπροσώπους της Ousmane Dembele για μια νέα συμφωνία. Περνώντας το τελευταίο έτος της τρέχουσας σύμβασής του, ο Γάλλος θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους από τον Φεβρουάριο.

Αυτό θα αυξήσει την πίεση που ασκείται στη Βαρκελώνη, η οποία ήδη ασχολείται με σοβαρά οικονομικά ζητήματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύουν να τον υπογράψουν ως ελεύθερο πράκτορα το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο νεοδιορισθείς διευθυντής της Βαρκελώνης Xavi Hernandez επέμεινε στη σημασία του Dembele για την πλευρά του αρκετές φορές. Η λέσχη σκοπεύει να προσφέρει στη Dembele ένα συμβόλαιο που εξαρτάται από την τραυματία, αλλά ο παίκτης κλίνει προς την παραμονή στη Barca.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Sky Sports Matteo Moretto, η Dembele επιθυμεί να μείνει στη Βαρκελώνη για να εργαστεί υπό τον Xavi. Ο πράκτορας του παίκτη Σισόκο καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις για να εξετάσει τις προσφορές της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο ίδιος ο Dembele δεν θέλει να φύγει.

Η Βαρκελώνη θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανανέωση πριν από το παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου, καθώς θέλουν να αποφύγουν τον ανταγωνισμό από άλλους συλλόγους.

Dembele παρουσίασε μια πειστική παράσταση εναντίον Μπενφίκα την Τρίτη. Βγήκε από τον πάγκο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, αλλά δεν είχαν καμία τύχη να τους μετατρέψουν. Οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ στο επόμενο παιχνίδι La Liga το Σάββατο.