Η Βαρκελώνη θα λάβει σημαντική ώθηση τραυματισμών για αυτό το Σαββατοκύριακο

Μετά από αρκετές εβδομάδες πάλης με τραυματισμούς, FC Barcelona πήρε τελικά κάποια καλά νέα για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο La Liga vs Sevilla FC.

FC Barcelona μόλις πήρε κάποια τεράστια νέα τραυματισμών που θα τους βοηθήσουν να παίξουν εναντίον της Σεβίλλης στο στάδιο Ramon Sanchez Pizjuan. Ένας παίκτης που είχε ήδη πάρει άνετα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύλλογο, αλλά υπέστη μια οπισθοδρόμηση. Μιλάμε για τη διεθνή Ουρουγουάη, τον Ronald Araujo. Ο νεαρός αμυντικός της Νότιας Αμερικής υπήρξε ένας από τους πιο αξιόπιστους παίκτες του Ronald Koeman καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όταν έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω για να αναρρώσει, η ομάδα πραγματικά υπέστη την απουσία του, αλλά τελικά επιστρέφει.

Μετά από πολλές σωματικές εξετάσεις και τις συμβουλές των γιατρών, ο Araujo επιστρέφει σε μια λίστα κλήσεων μετά από εβδομάδες εκτός παιχνιδιού. Επιστρέφει σε εύθετο χρόνο για ένα κρίσιμο μέρος της σεζόν, όπου αντιμετωπίζουν τη Σεβίλλη δύο φορές και PSG στο Champions League. Η πρώτη σημαντική δοκιμή για αυτούς θα έρθει το Σάββατο στη δραστηριότητα La Liga. Μια νίκη θα μπορούσε να είναι ένα σημείο εκκίνησης για μια επιστροφή σε όλους τους διαγωνισμούς. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε επίσης να πάει με τον εντελώς αντίθετο τρόπο.

Ο Araujo θα παίξει δίπλα στον Gerard Pique.

Ο Ronald Koeman είναι ενθουσιασμένος που έχει τόσο τον Arujo όσο και τον Pique πίσω σε άριστη κατάσταση, αφού και οι δύο υπέστησαν αποτυχίες τραυματισμών. Ο καταλανός παίκτης έχει ήδη εκφράσει πόσο του αρέσει ο Ronald Araujo να πάρει τη θέση του στην άμυνα όταν αποφασίζει να φύγει από τη λέσχη. Μπορεί τελικά να πάρει τον μέντορα ενός παίκτη όπως ο Carles Puyol τον καθοδηγήσει όταν επέστρεψε στη Βαρκελώνη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θα μπορούσαμε να είμαστε στα πρόθυρα μιας ιστορικής συνεργασίας μεταξύ δύο απίστευτων υπερασπιστών που χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια μαζί για να αποκτήσουν περισσότερη εμπιστοσύνη. Δεν είναι ακόμα σαφές αν Koeman θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει Araujo από το αστέρι εναντίον της Σεβίλλης, αλλά είναι ήδη μέρος της λίστας. Αν συμπεριλήφθηκε για αυτό το παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι ο διαχειριστής τον θεωρεί κατάλληλο για να παίξει για τουλάχιστον λίγα λεπτά.