«Η Βαρκελώνη επέστρεψαν!» — Η Laporta κάνει συναρπαστική αξίωση μεταφοράς

Μετά την πρώτη υπογραφή μεγάλου χρήματος του 2022, ο πρόεδρος Barca αισθάνεται αισιόδοξος για τις δυνατότητες μεταφοράς του συλλόγου.

Η σύλληψη του Ferran Torres από τη Βαρκελώνη αποδεικνύει ότι είναι «πίσω» ως «ηγέτης» στην αγορά μεταγραφών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Joan Laporta.

Παρά το γεγονός ότι ανέφερε χρέος 1,35 δισ. ευρώ τον περασμένο Αύγουστο, η Βαρκελώνη εξασφάλισε συμφωνία ύψους 55 εκατ. ευρώ για την υπογραφή της Τόρες από το Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο μήνα.

Ο 21χρονος φόργουορντ συμφώνησε για σύμβαση μέχρι το 2027 στο Καμπ Νόου, με ρήτρα εξαγοράς 1 δισ. ευρώ. Η λέσχη τον αποκάλυψε επίσημα στους υποστηρικτές το πρωί της Δευτέρας.

«Όλα είναι δυνατά αν κάνεις τα πράγματα σωστά»

Τώρα, έντονη από το τελευταίο πραξικόπημα του Μπάρκα, η Λαπόρτα έκανε έναν τολμηρό ισχυρισμό όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δυνατότητα να γίνουν πιο μεγάλες υπογραφές, συμπεριλαμβανομένου του Erling Haaland της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Το τεχνικό τμήμα εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα. Όλα είναι δυνατά αν κάνετε τα πράγματα σωστά», δήλωσε ο πρόεδρος στην επίσημη παρουσίαση της Torres.

«Και το κάνουμε αυτό, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά. Επιστρέψαμε, η απόδειξη είναι ο Φεράν.

«Αυτό δείχνει ότι ο Barca εξακολουθεί να είναι ηγέτης — η αναζωπύρωση μας είναι πραγματικότητα, και η αγορά το έχει συνειδητοποιήσει».

Εκτός από το Haaland, η Βαρκελώνη συνδέεται επίσης στενά με μια κίνηση για τον Alvaro Morata. Ο Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν μετά από δύο χρόνια δανεισμού στη Γιουβέντους.