Η Βαρκελώνη δίνει ενημερώσεις μεταφοράς για 3 σημαντικούς παίκτες

Οι αρχηγοί των συλλόγων έδωσαν ενημερώσεις για το μέλλον κάποιων βασικών παικτών στα μέσα ενημέρωσης κατά την επίσημη παρουσίαση του Franck Kessie.

Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης Τζόαν Λαπόρτα και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Ματέου Αλεμάνι υπέγραψαν διπλό πραξικόπημα αυτή την εβδομάδα υπογράφοντας δωρεάν τον Φρανκ Κέσι και τον Αντρέας Κρίστενσεν.

Αυτό, αν και για λίγο ίσως, μείωσε μέρος της τεράστιας πίεσης που ασκήθηκε στον Barca. Τα χρήματα είναι ακόμα σφιχτά και το μέλλον των τριών παικτών παραμένει κάτω από ένα σύννεφο. Αυτοί είναι ο Φρένκι ντε Γιονγκ, ο Ουσμάν Ντεμπέλε και ο Γκάβι.

Έτσι, ενώ μιλούσαν στα μέσα ενημέρωσης στην παρουσίαση της Kessie την Τετάρτη, Laporta και Alemy έδωσαν μια νέα ενημέρωση για το τρίο.

🇳🇱 Φρένκι ντε Γιονγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει σκληρά για τον Ντε Γιονγκ. Η πλευρά της Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να έχει εγκλωβιστεί σε συνομιλίες με τη Βαρκελώνη Αναφορές αναφέρουν ότι έχουν κάνει μια αρχική προφορική προσφορά €65 εκατομμυρίων για να υπογράψουν τον μέσο, με πιθανά πρόσθετα αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η Φρένκι ντε Γιονγκ είναι παίκτης της Βαρκελώνης», δήλωσε ο Laporta. «Δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε εκτός κι αν δεν έχουμε άλλη επιλογή. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προσφορές για τον de Jong — αλλά δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε».

🇫🇷 Ουσμάν Ντεμπέλε

Το συμβόλαιο του 25χρονου εξτρέμ έληξε την προηγούμενη εβδομάδα, και ενώ συνεχίζονται οι συνομιλίες για νέα συμφωνία, επίσημα δεν είναι πλέον παίκτης της Βαρκελώνης.

Ο Λαπόρτα είπε: «Ο Dembele δεν είναι πλέον παίκτης της Barça. Συνεχίζουμε να συζητάμε και είμαστε ανοιχτοί. Υπάρχει μια προσφορά. Εάν αποδεχθεί την πρότασή μας, θα είναι παρών, διαφορετικά όχι επειδή δεν θα διαστρεβλώσουμε το ζήτημα των μισθών. Πρέπει να προσαρμοστούμε στη δομή των μισθών».

🇪🇸 Γκαβη

Όσο για La Masia απόφοιτος Gavi, Alemy ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος και ο παίκτης έχουν συμφωνήσει σε όρους για ένα νέο συμβόλαιο.

«Ο Gavi είναι 17 ετών και μέχρι να κλείσει τα 18, δεν μπορεί να υπογράψει για τέσσερις σεζόν», είπε.

«Η καταρχήν συμφωνία για την ανανέωσή του έχει ήδη τεθεί σε ισχύ. Gavi θα συνεχίσει 100% στη Βαρκελώνη,»