Η Βαρκελώνη απορρίπτει προσφορά 60 εκατ. ευρώ για τον Ντε Γιονγκ κατά τη διάρκεια των «συνεχιζόμενων» συνομιλιών μεταφοράς

Το ολλανδικό αστέρι είναι ο κύριος στόχος μεταγραφών της Μαν Γιουνάιτεντ πριν από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βαρκελώνη απέρριψε την προσφορά έναρξης της Manchester United για τη Φρένκι ντε Γιονγκ.

Από την άφιξη του Erik ten Hag στο Old Trafford, αναφορές γύρω από το ενδιαφέρον της United για την υπογραφή De Jong έχουν ενταθεί. Ο μέσος εργάστηκε υπό την Τεν Χάγκ στο Άγιαξ, ενώ ο νέος μάνατζερ της United φέρεται να πιέζει για επανένωση.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του Sky Sports, Fabrizio Romano, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε την πρώτη προσφορά για την Ντε Γιονγκ την 1η Ιουνίου.

Ωστόσο, η Βαρκελώνη φέρεται να απέρριψε την πρότασή της για χρέωση 60 εκατ. ευρώ συν 10 εκατ. ευρώ σε πρόσθετα. Οι Ισπανοί γίγαντες, ωστόσο, εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την United για μια πιθανή μεταφορά.

Ο ίδιος ο Ντε Γιονγκ έχει επανειλημμένα εκφράσει το ενδιαφέρον του να παραμείνει στο Καμπ Νόου. Σύμφωνα με ισπανικές πηγές, ο Ολλανδός θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν και αισθάνεται άνετα να παίζει με τον Τσάβι Χερνάντεζ.

«Έχω αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου [για να επιτύχω στη Βαρκελώνη], δεν φοβάμαι», δήλωσε ο De Jong στην Algemeen Dagblad νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Πρόσφατα μίλησα εκτενώς με τον εκπαιδευτή [Χάβι]. Αυτή ήταν μια πολύ καλή συζήτηση.

«Δεν θα υπεισέλθω σε αυτό [τις συνδέσεις με την United]. Ούτε καν για άλλα ονόματα ή κλαμπ. Ήμουν αφελής και ανοιχτόμυαλη. Αλλά δεν το κάνω αυτό πια.

«Καταλαβαίνω ότι αυτή η σύνδεση γίνεται. Το ποσό αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο, είναι λογικό.

«Απόλαυσα τη συνεργασία μου με την Δέκα Χαγκ στο Άγιαξ — και φυσικά δεν μπορώ να κοιτάξω το μέλλον. Αλλά προτιμώ να μείνω στη Βαρκελώνη.

«Αυτό ήταν πάντα το κλαμπ των ονείρων μου και εξακολουθεί να είναι. Όσο δεν έχω νέα από τη διεύθυνση του κλαμπ, υποθέτω ότι τίποτα δεν συμβαίνει».