Η Βαρκελώνη απαιτεί τελική απάντηση από την Dembele σχετικά με την επέκταση της σύμβασης

Η Βαρκελώνη εξέδωσε τελεσίγραφο για τον Γάλλο επιθετικό Ousmane Dembele για την επέκταση του συμβολαίου του στη λέσχη.

Η Βαρκελώνη προσέφερε στον επιθετή Ousmane Dembele δύο εβδομάδες για να αποφασίσει σχετικά με το νέο του συμβόλαιο με τον σύλλογο, με τη συμφωνία του να λήγει στο τέλος της εκστρατείας.

Ο Γάλλος σταρ έφτασε στο Camp Nou το 2017 με υψηλές φιλοδοξίες για το μέλλον του με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ωστόσο, ο νεαρός δεν μπορούσε να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις με τραύματα που εισέβαλαν στην καριέρα του.

Στις 121 εμφανίσεις του για τη Βαρκελώνη σε όλα τα τουρνουά, ο Dembele κατάφερε να πετύχει μόνο 30 γκολ και 22 ασίστ. Και ανεξάρτητα από τους συνεχείς αγώνες του στο κλαμπ, ο Barca είναι πρόθυμος να του δώσει ένα χέρι υποδοχής πέρα από την τρέχουσα συμφωνία του.

Στην πραγματικότητα, το νέο αφεντικό Xavi Hernandez πιστεύει επίσης ότι η διεθνής Γαλλία έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει καμία θετική εξέλιξη ως προς αυτή την πτυχή.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Dembele είναι εντελώς ελεύθερος να συζητήσει τις μελλοντικές του επιλογές εκτός του συλλόγου στο προσεχές παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου. Αν και η Βαρκελώνη απαιτεί μια σταθερή απάντηση μέσα στις επόμενες 14 ημέρες, όπως ανέφερε ο Mundo Deportivo.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι παρόλο που το εξτρέμ είναι πρόθυμο για την ανανέωση, ο ατζέντης του παίζει το παιχνίδι αναμονής μέχρι να ανοίξουν περαιτέρω επιλογές. Πολλοί κορυφαίοι σύλλογοι από την Ευρώπη ενδιαφέρονται για την προοπτική του Dembele και θα είναι αν υπάρξει άρνηση στην επέκταση της σύμβασης του.

Πιστεύεται επίσης ότι η λέσχη La Liga έχει προσφέρει στο 24-year-old παρόμοιους όρους με τους άλλους παίκτες, με μπόνους βάσει κινήτρων. Αλλά έχοντας τα πάντα στο μυαλό του, ο επιθετικός έχει μόνο δύο εβδομάδες για να εκδώσει την ετυμηγορία του.

Ο Dembele μόλις επέστρεψε από μακροχρόνιο τραυματισμό στο γόνατο και συμμετείχε στις δύο τελευταίες εξορμήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να περιμένουμε την απόφασή του τις επόμενες ημέρες και να δούμε τι θα ξεδιπλωθεί.