Η Βαρκελώνη αντιμετωπίζει μια δύσκολη απόφαση για τους Messi & De Jong

Το αφεντικό της FC Barcelona Koeman μπαίνει στον τελευταίο αγώνα La Liga του συλλόγου αυτό το Σαββατοκύριακο με μια δύσκολη απόφαση να κρέμεται από πάνω του.

Ο Lionel Messi και ο Frenkie de Jong είναι και οι δύο μόλις μία κράτηση μακριά από την αναστολή πριν από την επίσκεψη της Βαρκελώνης στην Οσασούνα στη Λα Λίγκα το βράδυ του Σαββάτου.

Μετά από μια θαυματουργή επιστροφή στην ημιτελική νίκη του Copa del Rey επί της Σεβίλλης, η Βαρκελώνη αντιμετωπίζει τον Οσασούνα το Σάββατο πριν από το ταξίδι στο Παρίσι Saint-Germain για το δεύτερο σκέλος του Champions League τελευταία 16 ισοπαλία τέσσερις ημέρες αργότερα.

Τρεις πόντοι στην Παμπλόνα θα μπορούσαν να επιτρέψουν στους άνδρες του Ρόναλντ Κόμαν να ανακτήσουν έδαφος στον αγώνα του πρωταθλήματος. Ειδικά καθώς το τραπέζι toppers Atletico Madrid θα αντιμετωπίσει Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ντέρμπι την Κυριακή το απόγευμα.

Αλλά ο Diario Sport ανέφερε ότι ο Messi και ο De Jong είναι μόνο μια κράτηση μακριά από την αναστολή. Αν κάποιος από τους δύο λάβει επίπληξη το Σάββατο, θα χάσει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Ουέσκα στις 15 Μαρτίου.

Η προφανής ελπίδα του διευθυντή της Βαρκελώνης είναι ότι και οι δύο παίκτες αποφεύγουν να πάρουν μια πέμπτη κίτρινη κάρτα για τη σεζόν. Ως εκ τούτου, δεν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα πριν από ένα βασικό πρόγραμμα αγώνων που θα καθορίσει τις ελπίδες τίτλου του συλλόγου.

Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, Ρεάλ Βαγιαδολίδ στο σπίτι, και στη συνέχεια Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα Κλασικό θα εμφανιστεί μετά τον αγώνα Χουέσκα.