Η Βαρκελώνη αντιμετωπίζει ένα θέμα σύμβασης εκτός από το Dembele

Εκτός από την περίπλοκη κατάσταση μεταφοράς του Ousmane Dembele, η Βαρκελώνη χρειάζεται επείγουσα προσοχή για έναν άλλο παίκτη.

Η Βαρκελώνη πρέπει να παρακολουθήσει μια επείγουσα επιχείρηση με σύμβαση εκτός από την όλη κατάσταση της Ousmane Dembele.

Xavi Hernandez και η πλευρά του πρέπει να διορθώσει κεντρική συμφωνία Ronald Araujo. Ο 22χρονος θα είναι εκτός συμβολαίου μέχρι το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ακόμα μιάμιση σεζόν.

Αναφορές έχουν δείξει ότι η Βαρκελώνη παρακολουθεί αρκετούς υπερασπιστές ως εναλλακτικές λύσεις στο μέλλον. Ωστόσο, υπάρχει ανάγκη να εξεταστεί το ζήτημα της Ουρουγουάης ως πρωταρχική προτεραιότητα.

Σύμφωνα με τον Diario AS, ο Araujo προέτρεψε να του συμπεριφερθεί ως σημαντικός παίκτης μεταξύ όλων των υπερασπιστών.

Επιπλέον, ο καταλανικός σύλλογος αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να προσφέρει υψηλούς μισθούς για τον κεντρικό υπερασπιστή. Ωστόσο, λέγεται ότι η αύξηση του μισθού του θα κάνει τις ουσιαστικές αλλαγές στη μελλοντική του απόφαση.

Επιπλέον, ο Araujo λέγεται ότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στη Βαρκελώνη. Αλλά αν ο σύλλογος δεν του παράσχει τις απαραίτητες απαιτήσεις, θα είναι δύσκολο να τον πείσουμε.