Η Βαρκελώνη αντιμετωπίζει άλλη μια μακροπρόθεσμη οπισθοδρόμηση των

Η Βαρκελώνη προβληματίζεται για άλλη μια φορά, καθώς ένας από τους σημαντικούς κεντρικούς υπερασπιστές τους βρίσκεται έξω με μακροχρόνιο τραυματισμό.

Παρά το γεγονός ότι η Βαρκελώνη βγήκε νικητής εναντίον του Linares Deportivo στο Copa del Rey την Τετάρτη, έχουν υποστεί ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Η καταλανική πλευρά παραχώρησε ένα πρώιμο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι άνδρες του Xavi επέστρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο. Γκολ από Ousmane Dembele και Ferran Jutgla επέτρεψαν στον Βάρκα να προχωρήσει στον επόμενο γύρο.

Όσο ευχάριστο κι αν ακούγεται αυτό, αντιμετώπισαν μερικές αποτυχίες στους τραυματισμούς, καθώς ο Ρόναλντ Αραούχο και ο Φρένκι ντε Γιονγκ αντικαταστάθηκαν.

Araujo άρχισε τη σύγκρουση εναντίον Linares, ωστόσο, ήταν στο περιθώριο στο ημίχρονο λόγω ενός θέματος καρπό. Και τώρα, έχει αναφερθεί από τον Diario AS ότι οι αρχικές σαρώσεις δείχνουν κάταγμα στον δεξιό καρπό του Ουρουγουάης υπερασπιστή.

Περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη. Ανεξάρτητα από αυτό, φαίνεται ότι ο 22χρονος θα είναι εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Πράγματι, ο Araujo έχει γίνει εξέχουσα προσωπικότητα στη Βαρκελώνη τον τελευταίο καιρό. Όχι μόνο υπηρέτησε ως κεντρικός αμυντικός αλλά παρείχε κάλυψη και στην πλήρη πίσω θέση όποτε χρειάζεται.

Εν τω μεταξύ, ο Ντε Γιονγκ λέγεται ότι έχει τραυματιστεί από μυϊκούς τραυματισμούς την Τετάρτη το βράδυ. Μαζί με τον Araujo, ο Ολλανδός μέσος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις σήμερα για να αντλήσει μια σαφή εικόνα του προβλήματος.