Η Βαρκελώνη ανακοινώνει το νέο συμβόλαιο και η Torres ενισχύει με μία μόνο φορά

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση, ο Barca επιβεβαίωσε ότι ένα νέο συμβόλαιο για την Umtiti άνοιξε το δρόμο για την εγγραφή της Τόρες.
Ο αμυντικός της Βαρκελώνης Samuel Umtiti υπέγραψε νέο συμβόλαιο για να συνδεθεί με τον καταλανικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ο 28χρονος Γάλλος μπαινοβγαίνει στην ομάδα από την άφιξη των €25 εκατ. από τη Λυών το 2016, κάνοντας μόνο 133 εμφανίσεις μέσα σε μια σειρά από τακτικές αποτυχίες τραυματισμών.

Καθώς ο σύλλογος αγωνίζεται να ισορροπήσει τα βιβλία, ο Ουμτίτι ήταν ένα από τα αστέρια που αναμένεται να φύγει. Ωστόσο, αν και μετά βίας έχει παίξει με τον νέο προπονητή Xavi, συμφώνησε να μειώσει το μισθό του σε αντάλλαγμα για νέο συμβόλαιο.

Η Βαρκελώνη μπορεί τελικά να καταχωρήσει την Torres

Αυτή η ανακοίνωση διασφαλίζει ότι η Umtiti δεν θα εγκαταλείψει το Camp Nou και θα ελευθερώσει χώρο στο ανώτατο όριο μισθών της Barca για να καταχωρήσει νέα €55 εκατομμύρια υπογράφοντας τον Ferran Torres με τη La Liga.

Η Βαρκελώνη έψαχνε τρόπους για να καταχωρήσει την πρώην Μάντσεστερ Σίτι προς τα εμπρός. Ούτε καν η έξοδος δανείου του Philippe Coutinho στην Aston Villa δεν ήταν αρκετή, με την αγγλική πλευρά να πληρώνει το 65% των μισθών του Βραζιλίας.

Αλλά φαίνεται ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Mateu Alemany, βρήκε επιτέλους μια λύση.