Η Βαρκελώνη ανακοινώνει την έκταση του θωρακικού προβλήματος του Aguero

Μετά από προσεκτική εξέταση από την ιατρική ομάδα, η Βαρκελώνη προσέφερε πληροφορίες σχετικά με την έκταση του προβλήματος στο στήθος του Sergio Aguero.

Η Βαρκελώνη επιβεβαίωσε ότι ο επιθετικός Sergio Aguero θα χάσει το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον τρεις μήνες μετά το τρομερό περιστατικό του στο γήπεδο το Σάββατο.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού μιας κλήρωσης 1-1 εναντίον του Αλάβες στις 30 Οκτωβρίου, η Αργεντινή πήγε στο νοσοκομείο μετά από ένα πρόβλημα στήθους στο γήπεδο.

Τώρα, μετά από ιατρικούς ελέγχους, η καταλανική λέσχη ενημέρωσε ότι ο Aguero δεν θα μπορέσει να παίξει για αρκετούς μήνες.

Μια δήλωση του συλλόγου έλεγε: «Ο Sergio Agüero έχει υποβληθεί σε διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία από τον Δρ Josep Brugada.»

«Δεν είναι διαθέσιμος για επιλογή και κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών μηνών η αποτελεσματικότητα της θεραπείας θα αξιολογηθεί προκειμένου να καθοριστεί η διαδικασία ανάκαμψης του.»

«Η Αργεντινή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καρδιολογική αξιολόγηση το Σάββατο μετά το παιχνίδι Barça v Alavés στο οποίο ο επιθετικός Barça αισθάνθηκε αμηχανία κατά το πρώτο εξάμηνο. Και αντικαταστάθηκε πριν το ημίχρονο από τον Φιλίπ Κουτίνιο.»