Η Βαρκελώνη έστειλε προειδοποίηση σχετικά με το επόμενο συμβόλαιο του Μέσι

Ο επόμενος πρόεδρος της Βαρκελώνης πρέπει να προσέχει σχετικά με ένα νέο συμβόλαιο για τον Λάιονελ Μέσι, προειδοποιεί ο θρύλος της λέσχης Χρίστο Στόιτσκοφ.

Ο Μέσι προκάλεσε πρόσφατα αναταραχή στον αθλητικό κόσμο όταν διέρρευσαν λεπτομέρειες για το τεράστιο συμβόλαιο προφυλακτήρα του.

Το ισπανικό κατάστημα El Mundo ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που υπεγράφη από το 33-year-old το 2017.

Η συμφωνία για τα μέγα-χρήματα, η οποία λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, θα έχει ως αποτέλεσμα τον Μέσι να λαμβάνει έως 555 εκατ. ευρώ σε τέσσερις σεζόν.

Αυτή η καταμέτρηση αναμφίβολα θα έβλεπε τον αργεντινό μαέστρο ως αθλητή με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του αθλητισμού.

Δεδομένων των οικονομικών αγώνων της Barca αυτή τη στιγμή, οι Καταλανοί γίγαντες δέχθηκαν έντονη κριτική επειδή πρόσφεραν αυτό το ποσό μόνο σε έναν παίκτη.

Ο Μέσι δεν έχει ακόμη δεσμεύσει το μέλλον του στη Βαρκελώνη ή σε οποιοδήποτε σύλλογο, και το ερώτημα του πού θα παίξει το ποδόσφαιρο του την επόμενη σεζόν παραμένει υπό αμφισβήτηση.

Οι Joan Laporta, Victor Font και Toni Freixa είναι οι υποψήφιοι που μάχονται για να γίνουν ο επόμενος πρόεδρος της Βαρκελώνης, με τις εκλογές να έχουν οριστεί για τις 7 Μαρτίου.

Όλα τα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω έχουν αναφέρει τα σχέδιά τους να κρατήσουν τον Μέσι στο κλαμπ.

Ο θρύλος της Βαρκελώνης έχει πλέον προειδοποιήσει ότι ο επόμενος πρόεδρος της Βαρκελώνης θα πρέπει να είναι προσεκτικός όσον αφορά τις συμβάσεις.

«Ο Μέσι ποτέ δεν ανάγκασε κανέναν να υπογράψει σύμβαση τέτοιου μεγέθους», δήλωσε ο Στόιτσκοφ, όπως ανέφερε ο Μάρκα.

«Ο επόμενος πρόεδρος της Βαρκελώνης πρέπει να προσφέρει στον Λίο κάτι συγκεκριμένο.»

Ο πρώην επιθετικός της Βαρκελώνης συζήτησε επίσης τη μορφή της πρώην πλευράς του εν όψει μιας κρίσιμης σύγκρουσης του Τσάμπιονς Λιγκ με την PSG την Τρίτη.

«Ο ξυλοδαρμός των Αλάβων είναι σημαντικός όσον αφορά την ανάκτηση αυτής της νοοτροπίας στη Βαρκελώνη», πρόσθεσε ο Στοΐτσκοφ.

«Έπαιζα με τον [Ronald] Koeman για πέντε χρόνια. Τον ξέρω καλά και πιστεύω σ’ αυτόν. Το να έχεις έναν προπονητή που έχει παίξει ποδόσφαιρο και έχει παίξει για τη Βαρκελώνη είναι σημαντικό. Οι νεαροί παίκτες πρέπει να μάθουν [από αυτόν].»