Η Βαρκελώνη έδωσε προειδοποίηση νέου μισθολογικού λογαριασμού από τη La Liga

Οι Καταλανοί κατάφεραν να καταχωρήσουν όλες τις νέες υπογραφές τους παρά το πολυάσχολο παράθυρο μεταφοράς αυτό το καλοκαίρι.

Ο αρχηγός της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, προέτρεψε τη Βαρκελώνη να μειώσει τους μισθούς της την επόμενη σεζόν

Οι Καταλανοί ολοκλήρωσαν επτά νέες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, προσθέτοντας στις τάξεις τους τους τους Jules Kounde, Raphinha και Robert Lewandowski.

Η καλοπροσληφμένη πλευρά του Τσάβι βρήκε μια λαμπρή αρχή στη νέα καμπάνια. Ωστόσο, ο Τέμπας αναφέρει ότι ο Μπάρτσα πρέπει να εξετάσει το μισθολογικό τους νομοσχέδιο για την επόμενη σεζόν.

«Ο Μπάρκα πρέπει να μειώσει το μισθολογικό κόστος», δήλωσε ο Τέμπας σε δημοσιογράφους. «Το επόμενο έτος, δεν θα υπάρχουν μοχλοί και θα πρέπει να μειώσουν το μισθό που μπορεί να τους αντιστοιχεί.

«Θα μπορούσαν να φτιάξουν περισσότερους μοχλούς, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν ή θα το κάνουν. Θα δούμε τι θα προκύψει από την πώληση των παικτών, αλλά είναι πολύ δύσκολο, ακόμη και αδύνατο, για αυτούς να διατηρήσουν την επόμενη σεζόν.

«Δεν έχουν υπάρξει ειδικές ρυθμίσεις. Για να μπορέσουν να εγγραφούν [Jules] Kounde, ο πρόεδρος και ο ταμίας του αναγκάστηκαν να καταθίσουν προσωπική εγγύηση. Δεν έχει υπάρξει τίποτα το εξαιρετικό.»

Η Βαρκελώνη ενεργοποίησε τέσσερις οικονομικούς μοχλούς για να καταχωρήσει τις νέες υπογραφές της. Η πώληση τμημάτων των ακινήτων του συλλόγου έδωσε στην ομάδα φρέσκο αίμα σε πολλαπλές θέσεις.

Ωστόσο, οι Καταλανοί ίσως χρειαστεί να ξαναρχίσουν διαπραγματεύσεις με ορισμένους από τους παίκτες τους για περαιτέρω περικοπές μισθών.