Η Βαρκελώνη άλλαξε ήδη γνώμη με τον Dembele

Του πήρε σχεδόν τέσσερα χρόνια, αλλά Ousmane Dembele τελικά έκανε FC Barcelona αλλάξει γνώμη γι ‘αυτόν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ousmane Dembele έχει περάσει από την απόλυτη απόρριψη σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της FC Barcelona. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι που αντικατέστησε την ταχύτητα του Λέοντα Μέσι στα φτερά, αλλά υπέστη πάρα πολλούς τραυματισμούς μέχρι αυτή τη σεζόν. Κάτι ξαφνικά έκανε κλικ μόλις έφτασε ο Ronald Koeman και ο Ousmane άρχισε να παίρνει αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο που χρησιμοποίησε για να επαναφέρει την καριέρα του. Αλλά ό, τι κι αν κάνει, ο Ουσμάν Ντεμπέλε επιτέλους ζει στο έπακρο τις δυνατότητές του.

Όταν ξεκίνησε στο Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Γάλλος φτερός φαινόταν σαν να μπορούσε να γίνει ένας απόλυτος παγκόσμιος χτυπητής με τις ικανότητές του σε ντρίμπλα. Θεωρείται μάλιστα στο ίδιο επίπεδο με τον Kylian Mbappe στην Εθνική Γαλλική Ομάδα. Το αστέρι του PSG τον θεωρεί ζωτικό ως επιθετικό συνεργάτη. Joan Laporta ήδη αλιεύονται από αυτό και αποφάσισε να αρχίσει να κάνει κινήσεις για να τον αποτρέψει από το να φύγει.

Μια νέα προσφορά συμβολαίου για τον Ντέμπελε.

Σύμφωνα με τον Sport, η FC Barcelona ετοιμάζει ήδη νέο έγγραφο παράτασης συμβολαίου για να υπογράψει ο Ousmane Dembele για τρία ακόμη χρόνια. Πριν από το τέλος της σεζόν, το σχέδιό τους είναι να σφραγίσουν μια νέα συμφωνία για τον νεαρό παίκτη και να τον αποτρέψουν από το να φύγει. Περίεργο πώς τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν δραστικά μέσα σε λίγους μήνες. Κανείς δεν πίστευε στον νεαρό παίκτη όταν συμπεριφερόταν ανάρμοστα όλες αυτές τις φορές και όταν συνέχιζε να τραυματίζεται.

Σήμερα, δεν είναι μόνο πίσω στην καλύτερη του μορφή, αλλά είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για το μέλλον της FC Barcelona. Όσο η Joan Laporta παραμένει στην FC Barcelona, ο σύλλογος θα πουλήσει άλλους παίκτες πριν αποφασίσουν να πουλήσουν τον Ousmane Dembele. Όλη η ελπίδα παραμένει στους παίκτες που μένουν μακριά από περισσότερους τραυματισμούς, προκειμένου να γίνουν σωστά ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.