Η αυστηρή προειδοποίηση του Diego Simeone στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Βαρκελώνη

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Diego Simeone έστειλε μια αυστηρή προειδοποίηση στη Ρεάλ Μαδρίτης και την FC Barcelona πριν από μια νέα σεζόν της La Liga.

Παρόλο που μόλις κέρδισε τη La Liga με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Diego Simeone ξέρει ότι πρέπει να παρακολουθεί στενά τη Ρεάλ Μαδρίτης και την FC Barcelona. Αν θέλει να διαιωνίσει την κυριαρχία του στο τουρνουά, δεν μπορεί να ανησυχεί μόνο για την ομάδα του λόγω του κύρους των άλλων δύο συλλόγων. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένα εμφανή οικονομικά προβλήματα και με τα δύο θεσμικά όργανα, εξακολουθούν να συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο ολοκληρωμένων καταλόγους στον κόσμο. Για τον Simeone, η προσπάθεια να τους κρατήσει σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν θα είναι απαραίτητη αν οι παίκτες του θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη νίκη.

Η νίκη της ισπανικής La Liga δύο φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια της θητείας του είναι ένα φανταστικό επίτευγμα, αλλά το επόμενο βήμα είναι αρκετά προφανές. Στη συνέχεια, υπάρχει μόνο το UEFA Champions League για το «Cholo» Simeone. Αλλά αν η νίκη της La Liga είναι επίσης μέσα στο πεδίο των δυνατοτήτων, ο διευθυντής της Αργεντινής θα το αποδεχτεί και αυτό. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό. Πολλά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι πιο φιλικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης από το Ατλέτικο. Εξ ου και οι φορτωμένες ερωτήσεις που απευθύνονται στον διαχειριστή.

Προειδοποίηση του Σιμεόνε για Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε μία από τις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης για τον Marca, πρότειναν ότι ο «Cholo» Simeone προσπαθεί πάντα να παίξει το θύμα, όταν η ομάδα του είναι ήδη ένα από τα πιο ισχυρά στην ήπειρο. Ο Simeone απάντησε με την ακόλουθη δήλωση: «Οι άνθρωποι πάντα πιστεύουν ότι ισχυρίζομαι ότι είμαι θύμα, αλλά είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βαρκελώνη ήταν σχεδόν πάντα ανώτεροι. Είναι οι ομάδες, όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζονται. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι σε οποιοδήποτε δεδομένο έτος θα είστε καλύτεροι.

«Συνέβη το 2014, όταν ήμασταν καλύτεροι. Συνέβη το 2021. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε καλύτεροι. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βαρκελώνη ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν λάθη. Γνωρίζουμε τη θέση μας και θέλουμε να βελτιωθούμε, αλλά αυτό δεν είναι θύμα. Όλοι το ερμηνεύουν όπως θέλουν. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Βαρκελώνη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η PSG, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν… Είναι οι ιστορικοί σύλλογοι, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο θα κερδίζουν πάντα».