Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαιώνει 2 ακόμα θετικές περιπτώσεις COVID-19

Οι σημερινοί ηγέτες της Laliga επιβεβαίωσαν ότι δύο από τους παίκτες τους έχουν επιστρέψει θετικά αποτελέσματα.

Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε θετικά αποτελέσματα δοκιμών COVID-19 για Mario Hermoso και Yannick Carrasco.

Μετά από ασαφή αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών την Παρασκευή, οι παίκτες κρατήθηκαν σε απομόνωση και αργότερα χρειάστηκε να υποβληθούν σε άλλη δοκιμή. Και, δυστυχώς για το ζευγάρι, οι δεύτερες δοκιμές τους επέστρεψαν ένα θετικό αποτέλεσμα το καθένα.

Ωστόσο, σε μια σύντομη δήλωση το απόγευμα του Σαββάτου, η Ατλέτικο διαβεβαίωσε ότι οι Hermoso και Carrasco βρίσκονται σε καλή κατάσταση υγείας και έχουν μπει σε καραντίνα.

«Ο Yannick Carrasco και ο Mario Hermoso βρέθηκαν θετικοί για το Covid-19 την Παρασκευή», διαβάστε μια δήλωση της λέσχης.

«Ο Βέλγος και ο Ισπανός απομονώθηκαν στην πατρίδα τους, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές των υγειονομικών αρχών και τα πρωτόκολλα της Λαλίγκα.

«Οι ιατρικές υπηρεσίες του συλλόγου βρίσκονται σε μόνιμη επαφή με την LaLiga και το επίσημο εργαστήριό της.»

Ωστόσο, οι απουσίες του ζευγαριού αποτελούν ανεπιθύμητη οπισθοδρόμηση για την πλευρά του Diego Simeone πριν από το ταξίδι στο Cadiz την Κυριακή. Ως εκ τούτου, ο Marcos Llorente ή ο Sime Vrsaljko θα μπορούσε να συμπληρώσει ως δεξί φτερό και ο Felipe Augusto θα μπορούσε να παρέμβει για τον Hermoso στην κεντρική άμυνα.