Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρει τη δεύτερη περίπτωση κορόνοϊου μετά τον Ζοάο Φήλιξ

Οι ηγέτες της Λα Λίγκα έχουν τα προβλήματά τους διπλασιασμένα ως δεύτερος παίκτης μόλις μια μέρα μετά την αναγκαστική απομόνωση του πρώτου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι η Moussa Dembele έχει βγει θετική για τον ιό coronavirus.

Dembele θα παρατηρήσει τώρα εισήλθε σε μια περίοδο αυτο-απομόνωσης στο σπίτι σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας La Liga.

Ο 24χρονος Γάλλος, που υπεγράφη από τη Λυών τον Ιανουάριο, όχι μόνο θα πρέπει να περιμένει περισσότερο για το ντεμπούτο του στο Atleti, αλλά διατρέχει επίσης τον κίνδυνο να χάσει τον γύρο του Champions League της 16ης σύγκρουσης με την Τσέλσι στις 23 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση στην ιστοσελίδα του συλλόγου έλεγε: «Το προσωπικό μας υποβλήθηκε σε δοκιμές PCR χθες, όπως συνιστάται από τη La Liga, εκτός από τις πρώτες εβδομαδιαίες δοκιμές αντιγόνων που εμφανίζονται στο πρωτόκολλο τους, και Moussa Dembele είχε θετικό αποτέλεσμα για το Covid-19 στη δοκιμή PCR.

«Το εμπρόσθιο παραμένει απομονωμένο στο σπίτι σε αυστηρή συμμόρφωση με τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών και του πρωτοκόλλου La Liga.»

Το πρόβλημα με το ξόρκι ειδήσεων για τον διευθυντή Diego Simeone ο οποίος τώρα δεν έχει άλλη επιλογή σε επίθεση καθώς ο Joao Felix βρέθηκε επίσης μολυσμένος από τον ευρέως διαδεδομένο ιό την Τετάρτη.

Επιπλέον, είναι ένα ανήσυχο σημάδι ότι ο θανατηφόρος ιός έχει εξαπλωθεί σε όλο το στρατόπεδο πρώτης ομάδας. Εκτός από την υπογραφή ρεκόρ τους, Ατλέτικο έχει επίσης Yannick Carrasco και Mario Hermoso σε καραντίνα.