Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα μπροστά από το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει έναν από τους βασικούς υπερασπιστές τους πίσω για την επερχόμενη σύγκρουση στο Ελ Ντέρμπι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπέστη αρκετά τραύματα στην πλάτη τους πρόσφατα. Ο Χοσέ Γκιμένεζ και ο Στέφαν Σάβιτς έχασαν τη μάχη του Ατλέτικο εναντίον του Πόρτο λόγω τραυματισμού, ενώ ο Φελίπε απουσιάζει επίσης με αναστολή.

Παρά το προσωπικό τους πρόβλημα, οι πρωταθλητές La Liga κέρδισαν μια σκληρή νίκη 1-0 επί του Πόρτο. Ήταν αρκετό για την Ατλέτικο να εξασφαλίσει την πρόκριση τους για τον επόμενο γύρο του Champions League. Ωστόσο, έχουν άλλη μια κρίσιμη μάχη μπροστά τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ντέρμπι La Liga την Κυριακή. Οι ήρωες La Liga θα αντιμετωπίσουν έναν Μπλάνκος σε μορφή, αλλά θα έχουν έναν βασικό παίκτη πίσω για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το Football Espana, ο Gimenez θα επιστρέψει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Με την επιστροφή του Gimenez και τη διαθεσιμότητα του Felipe, Simeone μπορεί να εφαρμόσει το αγαπημένο του back-τρία σύστημα. Το ζευγάρι θα παίξει μαζί με τον Mario Hermoso, ο οποίος έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση Atletico τελευταία.

Ατλέτικο επί του παρόντος κάθεται τέταρτη στη La Liga, δέκα μονάδες πίσω από τους ηγέτες Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Rojiblancos θα κοιτάξουν να τερματίσουν το σερί νίκης των εννιά-παιχνιδιών των αντιπάλου της πόλης τους.

Μετά τον αγώνα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, η πλευρά του Σιμεόνε θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στις 18 Δεκεμβρίου.