Η απόφαση της Βαρκελώνης να πουλήσει τον Suarez στην Ατλέτικο γελοιοποιήθηκε από την Alba

Ο βετεράνος επιθετικός απέδειξε ότι ο Ronald Koeman και οι άλλοι αρνητές του έκαναν λάθος αφού θεωρήθηκε πλεόνασμα σε απαιτήσεις στο Camp Nou το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Jordi Alba δεν μπορεί να πάρει το κεφάλι του γύρω από το «αστείο» της Βαρκελώνης για την απόφαση να πουλήσει τον Luis Suarez στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Suarez θεωρήθηκε πλεόνασμα των απαιτήσεων στη Βαρκελώνη μετά το διορισμό του Ronald Koeman το περασμένο καλοκαίρι, με τον Koeman να μην πειστεί για την ικανότητα του επιθετικού να ηγηθεί της γραμμής.

Atletico Madrid ήταν σε θέση να εξυπηρετήσει τις υπηρεσίες του με μόλις 6 εκατομμύρια ευρώ, και ο Ουρουγουανός συνέχισε για να αποδείξει ότι ο Koeman και οι κακοί του έκαναν λάθος στην πρώτη του σεζόν στο Wanda Metropolitano.

Βάζοντας 16 γκολ και τερματίζοντας δεύτερος στα charts της La Liga πίσω από τον πρώην συμπαίκτη Lionel Messi, ο Suarez ήταν μια ηγετική δύναμη πίσω από τον πρώτο θρίαμβο του τίτλου του Ατλέτικο μέσα σε επτά χρόνια.

«Ήταν ένα αστείο», είπε ο Alba Cadena SER: «Είναι κάποιος που έδωσε πολλά στη Βαρκελώνη και ουσιαστικά τον έδωσαν για το τίποτα, πάνω απ ‘όλα σε έναν άμεσο αντίπαλο στο Ατλέτικο.

«Και κοίτα, συνέχισαν να κερδίσουν το πρωτάθλημα μαζί του. Δεν μου άρεσε. Εκτός από τη φιλία που έχουμε, πού θα βρεις έναν επιθετικό σαν κι αυτόν;

«Είναι δύσκολο να βρεθεί ένα. Ναι, υπάρχουν κάποιοι πολύ καλοί παίκτες, αλλά αυτό που μας έδωσε ο Λουίς…»