Η απόδειξη ότι ο Ronald Koeman απέτυχε ως μάνατζερ της FC Barcelona

Μετά από σχεδόν μια πλήρη σεζόν στο club, έχουμε αποδείξεις ότι ο Ronald Koeman έχει αποτύχει ως μάνατζερ της FC Barcelona μέχρι στιγμής.

Όταν ο Ronald Koeman έφτασε για πρώτη φορά στην FC Barcelona, ήξερε σε τι έμπλεκε ο ίδιος. Το γενικό σχέδιο ήταν να κρατήσει τη δουλειά του μέσω του νέου προέδρου που ερχόταν να διορθώσει διάφορες πτυχές της ομάδας. Ωστόσο, η Koeman δεν τα πάει πολύ καλά μέχρι τώρα σε αυτήν την πτυχή. Παρά το γεγονός ότι έχει κάνει μια αποδεκτή δουλειά με τους νέους και όσον αφορά τα αποτελέσματα.

Ο Koeman είναι ακόμα σε εκείνη τη γκρίζα ζώνη όπου οτιδήποτε μπορεί να του συμβεί. Το Μπλαουγκράνα είναι ακόμα κοντά στο να πάρει μερικά ασημικά το επόμενο Σάββατο στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι εναντίον του Αθλητικού Συλλόγου Μπιλμπάο. Είναι επίσης πολύ ζωντανοί στην ισπανική La Liga, αλλά ο Koeman εξακολουθεί να στερείται μια κρίσιμη πτυχή που κάθε προπονητής της Βαρκελώνης θα πρέπει να έχει. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύουμε ότι έχει αποτύχει ως διευθυντής μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν νίκες εναντίον των κορυφαίων κλαμπ.

Είτε είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, στη Λα Λίγκα, ή σε οποιοδήποτε σημαντικό τελικό κάτω από τον Koeman. Η Βαρκελώνη δεν έχει κερδίσει ούτε ένα σημαντικό αγώνα που έπαιξε κάτω από τον Ολλανδό μάνατζερ. Η ήττα του περασμένου Σαββάτου εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η δεύτερη αυτή τη σεζόν εναντίον του Λος Μπλάνκος Η PSG έδωσε ένα παράδειγμα από αυτά και έχασαν επίσης τον τελικό του Ισπανικού Supercup εναντίον του Αθλητικού Συλλόγου Μπιλμπάο.

Χωρίς να κερδίσει εναντίον των πιο σημαντικών συλλόγων, αυτή η πλευρά της Βαρκελώνης δεν φαίνεται καθόλου ανταγωνιστική. Σύμφωνοι, ο Koeman έχει κάνει φανταστική δουλειά με τις νεότερες γενιές, αλλά αυτό δεν είναι ποτέ αρκετό σε μια τόσο μαζική λέσχη. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει με την ομάδα την επόμενη σεζόν, αλλά οι αριθμοί του μιλούν από μόνα τους. Επιπλέον, το να παραπονιέσαι για τους διαιτητές πρέπει να είναι κατώτερός του, αλλά δεν φαίνεται να τον νοιάζει αυτό.