Η αντίδραση του Ρονάλντο μετά την ήττα της Πορτογαλίας στο Euro 2020

Αφού τον έδιωξαν από το Euro 2020 με την Πορτογαλία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μια έντονη αντίδραση γνωρίζοντας ότι αυτός ήταν ο τελευταίος διαγωνισμός του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα άφησε το στίγμα του στο Euro 2020 με την Πορτογαλία, αλλά δεν μπορούσε να τους πάει παραπέρα. Γνωρίζοντας ότι θα δυσκολευτεί να παίξει εναντίον του Βελγίου, σύντομα συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν σίγουρα το τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ως παίκτης. Ο Κριστιάνο έγινε ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του ποδοσφαίρου με οποιαδήποτε εθνική ομάδα. Αν μιλούσαμε για διαφορετικό παίκτη, αυτό θα ήταν περισσότερο από αρκετό για αυτόν σε αυτό το τουρνουά.

Αλλά ο Ρονάλντο είναι ένας διαφορετικός τύπος ζώου, θέλει πάντα να κερδίσει τα πάντα. Εκ των υστέρων, ο μεγάλος ένοχος αυτής της τελευταίας ήττας δεν είναι καθόλου ο Κριστιάνο. Στην πραγματικότητα, ο Φερνάντο Σάντος πήρε κάποιες αποφάσεις που κόστιζαν στην Πορτογαλία το τουρνουά. Αλλά μετά από όλα, ο Πορτογάλος σταρ αφήνει αυτόν τον διαγωνισμό ευτυχισμένο για την προσωπική του απόδοση. Αν και δεν κατάφερε να πάρει στη χώρα του τα ασημικά, ο Cristiano έχει ακόμα το στόχο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με όλα όσα συνεπάγεται για αυτόν ως βετεράνος.

Το μήνυμα του Ρονάλντο σε όλους τους υποστηρικτές του.

Αμέσως μετά τον αγώνα, υπάρχουν δύο συγκεκριμένες στιγμές για τις οποίες πρέπει να μιλήσουμε με τον Ρονάλντο. Πρώτον, ο Romelu Lukaku είχε μια μεγάλη στιγμή με το πορτογαλικό αστέρι όπου φαινόταν να επαινεί ο ένας τον άλλον. Αλλά λίγο πριν φύγει από το γήπεδο, υπήρξε μια στιγμή που ο Κριστιάνο κλώτσησε ξανά το περιβραχιόνιο του καπετάνιου καθώς το έκανε στο παρελθόν. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτή η χειρονομία που γίνεται πιο κοινή. Αλλά αυτοί που ξέρουν πώς λειτουργεί το μυαλό του Ρονάλντο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό είναι μόνο μια άλλη απόδειξη του ανταγωνιστικού χαρακτήρα του.

Μετά τον αγώνα, το αστέρι δημοσίευσε ένα μήνυμα Instagram όπου ανέλυσε την απόδοση της Πορτογαλίας στο Euro 2020. Αυτό έγραψε στην επίσημη σελίδα του: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά είμαστε περήφανοι για το ταξίδι μας, δώσαμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Φύγαμε από τον ανταγωνισμό νωρίτερα από ό, τι θέλαμε. Οι οπαδοί ήταν ακούραστους υποστηρικτές της ομάδας από την αρχή μέχρι το τέλος και τρέξαμε και αγωνιστήκαμε γι’ αυτούς, για να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας εμπιστεύονταν».