Η αντίδραση του Μουρίνιο μετά το γκολ του Ντελέ Άλι εναντίον του Φούλαμ

Μετά από άλλη μια αστρική παράσταση στην περιοδεία αναβίωσης, ο Dele Alli αντέδρασε σωστά από τον Jose Mourinho μετά τη νίκη εναντίον του Fulham.

Ο Jose Mourinho πρέπει να λάβει πολλά εύσημα για την αναβίωση της Dele Alli σε μια δύσκολη εποχή γι ‘αυτόν. Όταν ξεκίνησε η σεζόν, όλοι είχαμε την αίσθηση ότι ο Χοσέ δεν συμπαθούσε τον Ντελέ ως παίκτη. Ωστόσο, ο Πορτογάλος μάνατζερ υποστήριζε πάντα ότι ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους Άγγλους παίκτες στον κόσμο. Το μόνο που του έλειπε ήταν η αποφασιστικότητα που του άρεσε πάντα ο Χοσέ από τους καλύτερους παίκτες που έχει.

Μπορούμε ήδη να δούμε τον Ντελέ να μετατρέπεται σε έναν τυπικό ποδοσφαιριστή που θα πάει σε πόλεμο για το Μουρίνιο. Ειδικά με τις παραστάσεις που έχει πραγματοποιήσει σε συνεχή βάση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αυτό είναι το Ντελέ Άλι Μουρίνιο που έλεγε όταν πρωτοέφτασε στο Τότεναμ. Φυσικά, είναι ενθουσιασμένος που παίρνει την καλύτερη έκδοση ενός παίκτη που ο κόσμος θεωρείται χαμένος λόγω των προβλημάτων του εκτός γηπέδου.

Ο Μουρίνιο θέλει ακόμα περισσότερα από τον Ντελέ Άλι.

Καθώς τείνει να συμβαίνει με αυτούς τους παίκτες Mourinho πρωταθλητές, θα είναι ακόμα πιο αδυσώπητος με τον Dele Alli. Το να πάρει αυτές τις παραστάσεις από αυτόν δεν θα είναι αρκετό για τον gaffer καθώς αναζητά μόνο την τελειότητα από αυτόν. Μπορεί να του δώσει όλους τους επαίνους για τη στιγμή που περνάει αυτή τη στιγμή αλλά ο Χοσέ θα διπλασιάσει την πίεση του. Είναι πάντα ικανοποιητικό για έναν μάνατζερ να βλέπει τη σκληρή δουλειά του με έναν συγκεκριμένο παίκτη να αποδίδει: «Του άξιζε να ξεκινήσει απόψε», δήλωσε ο Mourinho στο BT Sport.

«Δεν ήταν δώρο. Ήταν συνέπεια της δουλειάς του από τότε που επέστρεψε στην ομάδα. Εργασία και συνεργασία με την ομάδα 100% και να γίνει πλήρως σε φόρμα και έτοιμος να παίξει. Μας έδινε σημαντικά πράγματα. Τα πήγε πολύ καλά στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα πήγαινε πολύ καλά κάθε λεπτό στο γήπεδο πηγαίνοντας από το γήπεδο, εναντίον του Γουέστ Χαμ, εναντίον του Μπέρνλι, του άξιζε. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε διμοιρία. Τόσα πολλά σπίρτα έρχονται τόσο γρήγορα. Φυσικά και το χρειαζόμαστε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη δομή της ομάδας. Μπορούμε να αλλάξουμε 2-3 παίκτες που κάναμε σήμερα με τους Dele, Ben και Matt.»