Η αναιδής απάντηση του Claudio Ranieri στη συζήτηση του Ρονάλντο-Μέσι

Ζητήθηκε από το αφεντικό του Γουότφορντ να επιλέξει την ΓΑΑ του πριν από μια σύγκρουση της Πρέμιερ Λιγκ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αντί να ονομάσει το ΓΑΙΟ του μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λάιονελ Μέσι, ο Claudio Ranieri προσκάλεσε το ζευγάρι να τον συναντήσει στο Watford.

Το αφεντικό των Hornets θα συναντήσει τον Ρονάλντο για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην Manchester United το Σάββατο στο Vicarage Road, σε μια σύγκρουση που και οι δύο άνδρες θέλουν απεγνωσμένα να κερδίσουν για διαφορετικούς λόγους.

Ωστόσο, ενώ ο Ρονάλντο είναι ο εχθρός αυτού του Σαββατοκύριακου, ο Ranieri εξακολουθεί να μην μπορούσε να αντισταθεί στην αποστολή μιας αναιδούς πρόσκλησης μεταφοράς στον Πορτογάλο σταρ κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου πριν τον αγώνα την Πέμπτη.

Όταν ρωτήθηκε ο Ιταλός ποιον προτιμά μεταξύ CR7 και Messi, απάντησε: «Γιατί πρέπει να επιλέξω; Δώσε μου τα πάντα. Όλοι οι παίκτες, θα τους πάρω. Και θα παίξουν εδώ, είμαι σίγουρος.»

Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται την επιθυμία του Ρονάλντο να παίξει κάθε εβδομάδα είναι ένα πρόβλημα για Red Devils διευθυντής Ole Gunnar Solskjaer, έτσι τι λέει Ranieri;

«Ω, όχι, όχι, όχι, όχι. Δώσε μου τον Κριστιάνο, σε παρακαλώ. Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Θα τον αφήσω να παίζει όλα τα λεπτά!» Είπε.

«CR7 είναι καλό για το ποδόσφαιρο»

Ο διευθυντής του Watford επίσης άνοιξε για το πώς αισθάνεται ότι το ποδόσφαιρο ωφελείται από την παρουσία του Ρονάλντο.

«Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», πρόσθεσε ο Ranieri.

«Είναι καλός στο ποδόσφαιρο γιατί, νομίζω, πολλά νεαρά αγόρια κοιτάζουν τον Κριστιάνο, βλέπουν τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι μια καλή έλξη για το ποδόσφαιρο.»

Ο αγώνας Γουότφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινά στις 16:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) το Σάββατο.