Η αδελφή του Ρονάλντο και ο Ρόι Κιν προκαλούν αμφιβολίες για τον μυστηριώδη τραυματισμό του CR7

Ο Ralf Rangnick είπε ότι ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το Μάντσεστερ Σίτι λόγω ενός προβλήματος με καμπτήρα ισχίου, αλλά δεν το αγοράζουν όλοι.

Η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, και πρώην συμπαίκτης, Roy Keane, έχουν εγείρει αμφιβολίες σχετικά με την αλήθεια του ισχυρισμού τραυματισμού του Ralf Rangnick.

Ο Ράνγκικ άφησε τον Ρονάλντο εκτός ομάδας για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-1 στο Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή. Το προσωρινό αφεντικό είπε ότι το CR7 πάλευε με ένα θέμα καμπτήρα ισχίου, έναν τραυματισμό που τον προβλημάτισε τον Ιανουάριο.

«Δεν κολλάει σε μέvα»

Αλλά ο Keane, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον Ronaldo στη Manchester United μεταξύ 2003 και 2006, πιστεύει ότι η αξίωση του Rangnick δεν «κολλάει» λόγω της άψογης φυσικής κατάστασης του πρώην συμπαίκτη του.

«Φαίνεται να υπάρχει [κάτι περισσότερο]», είπε ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων Διαβόλων σχετικά με την απουσία του Ρονάλντο στο Sky Sports.

«Απλά δεν μου αρέσει όταν ο διευθυντής μιλάει για αυτόν τον καμπτήρα ισχίου, δεν το καταλαβαίνω.

«Μιλάμε για το ότι ο Ρονάλντο είναι κάποιο είδος μηχανής, είναι πολύ σπάνια τραυματισμένος και τότε κάθε τόσο βγαίνει με κάτι και λέει ‘hip flexor’.

«Δεν κολλάει σε μένα.»

Η Κάτια Αβέιρο ρίχνει έναν υπαινιγμό

Σύμφωνα με την The Athletic, ο Ρονάλντο επέστρεψε στην Πορτογαλία μετά την απόφαση του Rangnick — κίνηση που «εξέπληξε» τους συμπαίκτες του.

Η αδελφή του φόργουορντ, Katia Aveiro, πρόσθεσε αργότερα καύσιμο στη φωτιά, συμπαθώντας μια θέση στο Instagram που έλεγε ότι ο Ρονάλντο δεν τραυματίστηκε, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχασε το ντέρμπι του Μάντσεστερ για διαφορετικούς λόγους.