Η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο εκτοξεύει «άψυχους» οπαδούς της Πορτογαλίας μετά την ήττα της Ισπανίας

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει έρθει κάτω από τα πυρά για τις επιδόσεις του εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Katia Aveiro, αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει χτυπήσει τους οπαδούς που είναι «αχάριστοι» στον αρχηγό της Πορτογαλίας μετά την ήττα τους εναντίον της Ισπανίας.

Ο Alvaro Morata σημείωσε καθυστερημένο νικητή για την Ισπανία, καθώς νίκησε την Πορτογαλία με 1-0 την Τρίτη. Η νίκη έστειλε την Ισπανία στους τελικούς του Nations League καθώς πήδηξε Ρονάλντο και συνεργασία.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέδειξε άλλη μια απογοητευτική απόδοση, η οποία αύξησε τις εκκλήσεις για τον αποκλεισμό του από την αρχική σύνθεση της Πορτογαλίας.

«Λιγότερο Ρονάλντο, περισσότερη Πορτογαλία» ήταν ο τίτλος μιας σημαντικής πορτογαλικής εφημερίδας την Τετάρτη, καθώς τα μέσα ενημέρωσης συνέκριναν τον Ρονάλντο με τις άλλες επιθετικές επιλογές της Πορτογαλίας.

Ο Aveiro υπερασπιστεί τον αδελφό του χτυπώντας τους κριτικούς σε μια ιστορία του Instagram.

«Έχει την οικογένειά του και αυτούς που τον αγαπούν στο πλευρό του. Αυτά θα είναι πάντα στο πλευρό του, ό, τι κι αν γίνει», ξεκίνησε η ίδια.

«Αλλά οι τωρινές εποχές δεν με εκπλήσσουν καθόλου. Οι Πορτογάλοι φτύνουν στο πιάτο που τρώνε, πάντα έτσι ήταν. Γι’ αυτό όταν κάποιος εμφανίζεται από τις στάχτες και αλλάζει νοοτροπίες, τον ενοχλεί… με σένα πάντα, βασιλιά μου.»

Και πρόσθεσε: «Είναι απαραίτητο να δώσουμε ένα χεράκι σε εκείνους που ανέκαθεν έδιναν το δικό τους στην Πορτογαλία. Αλλά οι Πορτογάλοι είναι άρρωστοι, μικροπρεπείς, άψυχοι, ηλίθιοι, αχάριστοι και για πάντα αχάριστοι. Αυτός ο τύπος που κάθεται, είναι γονατιστός…»

«Δεν υπάρχει κανείς να του δώσει ένα χέρι. Είναι σκληρό. Και ήταν ήδη τόσο πολύ, αλλά τόσο πολύ που έδωσε και δίνει. Ο ένας κάθεται ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι απλά ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.»