Η Αγγλία ιδρώνει στο γυμναστήριο Harry Kane πριν από τον επόμενο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο καπετάνιος των Three Lions είναι μια αμφιβολία για τον επόμενο αγώνα μετά την παροχή δύο ασίστ εναντίον του Ιράν στο άνοιγμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Χάρι Κέιν θα υποβληθεί σε σάρωση στον αστράγαλό του μπροστά από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Αγγλίας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών στην ομάδα Β την Παρασκευή.

Ο 29χρονος επιθετικός χρειάστηκε θεραπεία κατά τη διάρκεια της κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου επί του Ιράν με 6-2 τη Δευτέρα μετά από μεγάλη πρόκληση από τον Μορτέζα Πουραλιγκάντζι, μόλις τρία λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κέιν συνέχισε μέχρι το 75ο λεπτό πριν τον αντικαταστήσει ο Κάλουμ Γουίλσον. Αργότερα τον είδαν να κουτσαίνει καθώς έφευγε από το στάδιο, με τον δεξί του αστράγαλο δεμένο.

Τα προβλήματα του αστραγάλου στο παρελθόν προκάλεσαν το αστέρι της Τότεναμ να χάσει 14 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εκστρατείας 2016/17 και τέσσερις αγώνες την περασμένη σεζόν.

Ο Κέιν, ο οποίος απέχει μόλις δύο γκολ από το ρεκόρ 53 αγγλικών γκολ του Wayne Rooney, έκανε δύο ασίστ στη νίκη της Αγγλίας με 6-2 στο άνοιγμα του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.