Η Αγγλία έδωσε ΤΕΣΣΕΡΑ χτυπήματα πριν από τη σύγκρουση στην Ουγγαρία

Τα Τρία Λιοντάρια θα πρέπει να παίξουν τον εναρκτήριο αγώνα τους στο UEFA Nations League χωρίς λίγους βασικούς παίκτες.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον τρεις παίκτες της Αγγλίας θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας τους εναντίον της Ουγγαρίας.

Τα Τρία Λιοντάρια θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα στο 2022 UEFA Nations League το Σάββατο. Είναι ήδη ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσει, καθώς η πλευρά του Southgate πρέπει να αντιμετωπίσει τη Γερμανία και την Ιταλία ως τους επόμενους αντιπάλους τους.

Ωστόσο, η Αγγλία θα μπει στο παιχνίδι χωρίς τον Marc Guehi, τον Fikayo Tomori και τον Phil Foden. Raheem Sterling είναι επίσης μια αμφιβολία για το παιχνίδι λόγω της αρρώστιας.

«Ο Fikayo και ο Mark έφτασαν και οι δύο με τραυματισμούς, αλλά προχωρούν καλά. Δεν θα παίξουν αύριο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να παίξουν εναντίον της Γερμανίας.

«Ο Φόντεν, δυστυχώς, βρέθηκε θετικός στον Covid, οπότε έπρεπε να φύγει. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι σε θέση να συναντηθούμε όταν επιστρέψουμε από τη Γερμανία».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο Ραχίμ έχασε επίσης μερικές προπονήσεις με μια μικρή ασθένεια. Θα εκτιμήσουμε αν θα τον εμπλέξουμε αύριο.»

Η FIFA ανάγκασε την Ουγγαρία να κρατήσει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών μετά τις ρατσιστικές ψαλμωδίες των οπαδών της κατά τη διάρκεια του Euro 2020. Σύμφωνα με τους κανόνες της UEFA, μόνο ένα μπορεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι για κάθε δέκα παιδιά που εισέρχονται στο στάδιο.

Southgate πρόσθεσε: «Έχουμε δείξει πώς αισθανόμαστε για αυτά τα ζητήματα, όσον αφορά το ρατσισμό και είναι απαράδεκτο. Ας ελπίσουμε ότι οι νέοι στο στάδιο θα αναγνωρίσουν γιατί συνέβη αυτή η ευκαιρία και, κατά κάποιον τρόπο, ίσως αυτό να αποτελέσει μέρος της εκπαίδευσης για την επόμενη γενιά.

«Κάθε γενιά που περνάει θα φέρει περισσότερη ανοχή, και έχουμε την ίδια κατάσταση στη χώρα μας, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Αν όλα πάνε καλά, οι νέοι θα απολαύσουν το παιχνίδι και θα πάρουν ένα μεγαλύτερο μήνυμα από αυτό».

Μετά τον αγώνα τους με την Ουγγαρία, η Αγγλία πρέπει να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει τη Γερμανία στην επόμενη σύγκρουση της Nations League.