Η Αγγλία έδωσε μια ελπιδοφόρα ώθηση στους τραυματισμούς για την αναμέτρηση των ΗΠΑ

Τα Three Lions εμφανίζονται έτοιμα για μια έγκαιρη ώθηση πριν από τη συνάντησή τους με το Παγκόσμιο Κύπελλο με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Harry Kane έχει προπονηθεί με την ομάδα και φαίνεται να είναι «καλός», σύμφωνα με την Αγγλία τερματοφύλακα Jordan Pickford.

Οι φόβοι σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Κέιν για τον αγώνα του Β’ Ομίλου της Παρασκευής εναντίον των ΗΠΑ αυξήθηκαν την Τρίτη, όταν προέκυψε ότι ο επιθετικός χρειαζόταν μια σάρωση σε τραυματισμό στον αστράγαλο, τον οποίο υπέστη στη νίκη 6-2 επί του Ιράν τη Δευτέρα.

«Νομίζω ότι είναι καλός», είπε ο Pickford για τον Kane σε συνέντευξη Τύπου στο Κατάρ.

«[Είναι] ίσως λίγο πληγωμένος, αλλά είναι έξω στο γρασίδι μαζί μας σήμερα. Αυτό είναι καλό, είναι ο καπετάνιος μας και είναι μια χαρά ναι.

«Όλοι έδωσαν τα πάντα όταν βγήκε. Callum [Wilson] ήρθε [και] πήρε την ασίστ για [Grealish] γκολ του Jack και έπαιξε καλά. Όλοι προπονούνται καλά και δουλεύουν σκληρά. Όλοι είναι εδώ για κάποιο λόγο να παίξουν ποδόσφαιρο.

«Ο Χάρι είναι απίστευτος παίκτης. Είναι αρχηγός, είναι ο καπετάνιος, και όλοι τον ψάχνουμε. Αλλά υπάρχουν και ευκαιρίες και για άλλα παλικάρια».

Παρά το γεγονός ότι δεν βρήκε το πίσω μέρος του διχτυού στη νίκη της Δευτέρας με 6-2 επί του Ιράν, ο Κέιν κατάφερε δύο ασίστ. Ο καπετάνιος είναι μόνο δύο γκολ πίσω από το ρεκόρ Wayne Rooney του 53 γκολ Αγγλία.