Η ήττα της Δανίας θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη για τη Σκωτία, παραδέχεται Robertson

Οι Δανοί συμψηφίζονται δύο φορές σε ταχεία διαδοχή για να κάνουν τέσσερις νίκες από τις τέσσερις και να παραμείνουν στην κορυφή του Ομίλου F.

Η ήττα της Σκωτίας εναντίον της Δανίας θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη, υποδηλώνει Andy Robertson καθώς παραδέχεται ότι ο αγώνας θα μπορούσε να έχει τελειώσει «τρία ή τέσσερα μηδενικά».

Η Δανία νίκησε με 2-0 επί της Σκωτίας στο Parken στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Τετάρτη.

Οι ημιτελικοί του Euro 2020 πήραν το προβάδισμα λίγο πριν το τέταρτο της ώρας μέσω του δεξιού πίσω Daniel Wass, ο οποίος κατευθύνθηκε σε μια κεφαλίδα αφού έφτασε στο τέλος ενός υπέροχου σταυρού Pierre-Emile Hojbjerg.

Στη συνέχεια, ο Joakim Maehle διπλασίασε το πλεονέκτημά του μόνο ένα λεπτό αργότερα, με τον Atalanta να παίζει ένα υπέροχο ένα-δύο με τον Mikkel Damsgaard πριν βάλει το πίσω μέρος του διχτυού.

«Αυτό που έχουμε δείξει είναι ότι έχουμε βελτιωθεί πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν τρία ή τέσσερα μηδαμία, αλλά το σκάψαμε», δήλωσε ο Robertson μετά το ματς, ανά Independent.

«Δυστυχώς βρήκαμε τους εαυτούς μας δύο γκολ κάτω, το δεύτερο εξάμηνο βγαίνετε έξω και προσπαθήστε να επιστρέψετε στο παιχνίδι, προσπαθείτε να σφραγίσετε την εξουσία σας στο παιχνίδι, το έχουμε κάνει μερικές φορές, αλλά ένιωσα ότι η Δανία ήταν πάντα στον έλεγχο και αυτό ήταν το απογοητευτικό πράγμα.

«Ξέραμε ότι θα προσπαθούσαν να ξεκινήσουν γρήγορα την πρώτη φορά μπροστά σε αυτό το πλήθος μετά από ένα φανταστικό ευρώ.

«Στόχος μας ήταν να ηρεμήσουμε τα πάντα και να εγκατασταθούμε στο παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε και όταν βρεθείς με 2-0 απέναντι σε μια πραγματικά καλή ομάδα, είναι μια ανηφόρα μάχη και δυστυχώς δεν είχαμε αρκετά.»