Η έξαλλη αντίδραση του Mesut Ozil μετά την αντικατάσταση του Europa League

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Europa League της Φενερμπαχτσέ εναντίον της Βασιλικής Αμβέρσας, ο Mesut Ozil έδειξε την απογοήτευσή του για την αντικατάσταση.

Ο Mesut Ozil έκανε μια δημόσια επίδειξη του θυμού του προς την τελευταία του αντικατάσταση από κάποια κοντινά μπουκάλια νερού και πετώντας το πουκάμισό του καθώς έφευγε από το γήπεδο.

Σε μια ισοπαλία 2-2 Europa League μεταξύ Φενερμπαχτσέ και Βασιλικής Αμβέρσας, ο Οζίλ βγήκε στο 66ο λεπτό για τον Δημήτριο Πέλκα. Η αντικατάστασή του έγινε μόλις τρία λεπτά μετά την εξίσωση του Pieter Gerkens ώστε οι Βέλγοι επισκέπτες να αρνηθούν στην Fenerbahce την πρώτη νίκη στον Όμιλο Δ στην Τουρκία.

Τι είχε να πει η Φενέρμπαχτσε;

Σε 11 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν, ο Ozil έχει παίξει μόνο τα 90 λεπτά ενός αγώνα μία φορά.

Το αφεντικό της Fenerbahce Vitor Pereira έχει διαχειριστεί προσεκτικά τον 33χρονο και τον έφερε μακριά αφού απέτυχε να κάνει σημαντικό αντίκτυπο, αν και αρνήθηκε να επικρίνει τον μέσο.

«Χρειαζόμασταν περισσότερη ένταση και λίγο φρέσκο αίμα», δήλωσε ο Pereira όπως ανέφερε ο Goal. «Mesut έκανε καλά σήμερα, μπορεί να κάνει καλά για την μπάλα, αλλά σήμερα είχαμε δυσκολία στη διατήρηση της κατοχής. Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω τι θα συνέβαινε αν δεν τον φέρναμε μακριά».

Η Fenerbahce βρίσκεται στην τρίτη θέση στον Όμιλο Δ με δύο πόντους από τρεις αγώνες του Europa League.

Τα κίτρινα καναρίνια επιστρέφουν στη δράση την Κυριακή για έναν αγώνα Super Lig εναντίον Alanyaspor στο σπίτι.