Η έκκληση του Klopp προς τη Γερμανική Κυβέρνηση εξ ονόματος της Λίβερπουλ

Μετά την επίσημη απαγόρευση της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον του Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε να κάνει μια έκκληση για την υπεράσπιση του συλλόγου του αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι απογοητευμένος από την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την είσοδο της Λίβερπουλ στη χώρα για να αντιμετωπίσει την RB Leipzig στο Champions League. Η παγκόσμια πανδημία εξακολουθεί να είναι ανεξέλεγκτη σε όλο τον κόσμο και η Αγγλία έχει πληγεί ιδιαίτερα από το νέο στέλεχος. Για το λόγο αυτό και μόνο, η κυβέρνηση της Angela Merkel έλαβε τη μονομερή απόφαση να αποτρέψει τους Reds από το να κάνουν το ταξίδι στη Γερμανία για το πρώτο σκέλος του Champions League του Φεβρουαρίου.

Ως απάντηση, ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για να το εξετάσει η κυβέρνηση. Πιστεύει ότι οι Reds είναι ένα από τα κλαμπ που ακολουθούν τους κανόνες καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη στη χώρα. Αν και ήθελε να το πει μόνο μια φορά, ο Γιούργκεν φαινόταν αισιόδοξος ότι η Γερμανία θα μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση από τον κανόνα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η κυβέρνηση ακούσει τι είχε να πει ο Κλοπ, αλλά τουλάχιστον έβαλε το μήνυμα εκεί έξω.

Ο Κλοπ κάνει έκκληση για μια εξαίρεση.

Μέσω του The Mirror, αυτό ήταν που ο Jurgen Klopp είχε να πει στη γερμανική κυβέρνηση: «Με όλα αυτά που κάνουμε εδώ μέσα στο σύλλογο, το ρεκόρ που έχουμε με τις υποθέσεις, την πειθαρχία, νομίζω ότι θα ήταν λογικό να κάνουμε μια εξαίρεση», δήλωσε ο Klopp την Παρασκευή. «Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα άλλο στέλεχος εδώ, αλλά δεν έχουμε μολυνθεί, είμαστε πραγματικά σε μια φούσκα εδώ, και θα μπορούσαμε να παίξουμε στη Λειψία χωρίς να εξαπλωθεί ο ιός. Ας το πούμε μόνο μια φορά.

«Δεν ξέρω ακριβώς ποιος το αποφάσισε στη γερμανική κυβέρνηση, αλλά είπαν ότι μέχρι στιγμής δεν είναι δυνατόν. Ίσως λοιπόν είναι καλό να βλέπουμε για τους Γερμανούς που δεν ασχολούνται με το θέμα — έχουμε τα ίδια προβλήματα όπως εσείς. Είναι όπως ήταν πάντα, οι κανόνες είναι κανόνες και θα τους δεχτούμε έτσι δεν ξέρω πού θα παίξουμε. Αλλά δεν γνωρίζουμε αν η γερμανική κυβέρνηση λαμβάνει μια γενική απόφαση, έτσι θα δούμε».