Η Άρσεναλ προειδοποίησε ενάντια στην κορυφή των τεσσάρων αποτυχιών στην Πρέμιερ Λιγκ

Το εικονίδιο της Λέσχης Thierry Henry είναι της γνώμης ότι η πολυαναμενόμενη πρόκριση του Champions League θα πρέπει να επανέλθει στην πατρίδα της από την Arsenal.

Ο Thierry Henry έχει στείλει μια προειδοποίηση στην Άρσεναλ σχετικά με το κορυφαίο 4 φινάλε στην Πρέμιερ Λιγκ κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν 2021-22.

Οι Πυροβολητές πολέμησαν σκληρά με 10 άνδρες για τη νίκη τους με 1-0 εναντίον των Λύκων την τελευταία φορά έξω. Την ίδια στιγμή, οι αντίπαλοί τους Γουέστ Χαμ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασαν να διεκδικήσουν κρίσιμα σημεία.

Αργότερα την Τρίτη, οι Red Devils μπήκαν στην τέταρτη θέση μετά τη νίκη τους με 2-0 επί του Μπράιτον. Ωστόσο, η Άρσεναλ δεν έχει μόνο τέσσερα σημεία και έχει ένα πάνω χέρι με τρία ακόμα παιχνίδια για να παίξει πάνω από τους εχθρούς της παλιάς Trafford.

Παρά το γεγονός αυτό, ο θρύλος του κλαμπ Henry πιστεύει ότι αν αποτύχουν να παράγουν ένα κορυφαίο 4 σημείο μέχρι το τέλος της σεζόν, θα ήταν μια τεράστια απογοήτευση.

Ο Henry πιστεύει επίσης ότι τα ευρωπαϊκά προσόντα είναι απαραίτητα για την πλευρά του Mikel Arteta, καθώς μίλησε με το CBS Sports.

Είπε: «Το καλύτερο με την Άρσεναλ είναι ότι δεν έπαιξαν. Ο Γουέστ Χαμ δεν το εκμεταλλεύτηκε. Η Τότεναμ δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ».

«Αλλά η Άρσεναλ έπρεπε να πάει και να κερδίσει στους Λύκους. Αυτή ήταν μια τεράστια νίκη, έτσι υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια για να πάει. Για μένα, αν δεν το κάνουν, όπως είπα στην αρχή της σεζόν, τότε θα είναι αποτυχία».