Η Άρσεναλ προέτρεψε να υπογράψει 40 εκατομμύρια λίρες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ flop

Καθώς οι αμφιβολίες αυξάνονται για το μέλλον του Ντόνι Βαν ντε Μπικ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα κάνει η Άρσεναλ κίνηση για τον μέσο;

Donny van de Beek έχει μια «σούπερ ικανότητα» και την ευελιξία του θα τον κάνει ένα περιουσιακό στοιχείο για το κέντρο της Άρσεναλ, λέει ο πρώην πυροβολητές επιθετικός Kevin Campbell.

Ο πρώην μέσος Άγιαξ αγωνίστηκε για ευκαιρίες στην Premier League αντιπάλους της Manchester United από τότε που ολοκλήρωσε μια κίνηση 40 εκατομμυρίων λιρών στο Old Trafford τον Σεπτέμβριο του 2020.

Αυτή τη σεζόν και μόνο έχει δει Van de Beek πέσει εντελώς από την εύνοια κάτω από Red Devils αφεντικό Ole Gunnar Solskjaer. Στην πραγματικότητα, έχει παίξει μόλις 24 λεπτά ποδοσφαίρου της Premier League. Ως εκ τούτου, καθώς τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, ο 24χρονος φέρεται να είναι ανοιχτός σε έξοδο τον Ιανουάριο.

Τι πιστεύει ο Κάμπελ;

«Θέλω μόνο ό, τι είναι καλύτερο για την Άρσεναλ και πιστεύω ότι ο Donny van de Beek μπορεί να παίξει, αν δοθεί η ευκαιρία», είπε ο πρώην επιθετικός The Highbury Squad.

«Το αγόρι μπορεί να παίξει. Θέλει να φύγει. Νομίζω ότι αυτός ο νεαρός έχει σούπερ ικανότητα.

«Μπορεί να παίξει οπουδήποτε γύρω από το κέντρο — κρατώντας, στις οκτώ, και μπορεί να παίξει επιθετικός. Έχουμε έναν άλλο που είναι ευέλικτο — ένας παίκτης plug-and-play για εμάς.»