Η Άρσεναλ κρατάει συνομιλίες για την κίνηση σοκ για τον πρώην επιθετικό της Τσέλσι

Οι Πυροβολητές ελπίζουν να φέρουν τον Ντιέγκο Κόστα στα Εμιράτα με δωρεάν μεταφορά.

Ο Ντιέγκο Κότα έφυγε από το Ατλέτικο Μινέιρο αφού πέρασε μόνο έξι μήνες στο κλαμπ. Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι είναι επί του παρόντος εκτός εργασίας, αναζητώντας νέες ευκαιρίες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες σχετικά με το ενδιαφέρον από τη Βραζιλία και την Ισπανία έχουν εμφανιστεί σε διαφορετικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ωστόσο, μια νέα έκθεση συνδέει τον Ισπανό με μια επιστροφή στην Premier League.

Σύμφωνα με τον Γκολ, η Άρσεναλ έφτασε να δει αν ο Κόστα επιθυμεί να ενταχθεί στους Πυροβολητές αυτόν τον Ιανουάριο. Ο παίκτης, ωστόσο, δεν έχει ακόμη αντιδράσει στην προσφορά, καθώς είναι σε διακοπές στην Ισπανία.

Το αφεντικό της Arsenal Mikel Arteta είναι πρόθυμο να ενισχύσει την επιθετική μονάδα του στο παράθυρο χειμερινής μεταφοράς. Το αφεντικό των Πυροβολητών έχει παγώσει τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έξω από την ομάδα του, ενώ το μέλλον του Έντι Νκετάια και του Αλεξάντερ Λακαζέτ παραμένει αβέβαιο.

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την υπογραφή του επιθετικού της Φιορεντίνα Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ωστόσο, μια κίνηση για τη διεθνή Σερβία είναι απίθανο να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή πριν από το επόμενο καλοκαίρι. Υπογράφοντας Κόστα θα δώσει στον σύλλογο μια προσωρινή λύση για να βελτιώσει την ομάδα τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σε συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα, ο Mikel Arteta επέμεινε ότι η πλευρά του εξακολουθεί να είναι ελκυστική για τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Είπε: «Ιστορικά, αυτή η λέσχη στοχεύει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο,

Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο ήταν πάντα ενδιαφέρονται να έρθουν εδώ,

«Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις μας

«Η ικανότητά μας να τραβήξουμε την προσοχή των ανθρώπων να έρθουν στο σύλλογο μας, είναι κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς.»