Η Άρσεναλ είπε να αντικαταστήσει την Αρτέτα με τον Κόντε «για να επιστρέψουμε στις καλές μας»

Η πίεση αυξάνεται για τον Ισπανό, ο οποίος δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό από τότε που οδήγησε τους Gunners στη δόξα του FA Cup στην πρώτη του σεζόν.

Άρσεναλ θα πρέπει να απολύσει Mikel Arteta και να διορίσει Antonio Conte, προκειμένου να «πάρει πίσω στις καλές στιγμές», λέει ο πρώην Tottenham επιθετικός Darren Bent.

Η Άρσεναλ έκανε ένα θλιβερό ξεκίνημα στην αγγλική εκστρατεία κορυφαίας πτήσης 2021-22, χάνοντας 2-0 από τους νεοφερμένους Mίλτον Μπρέντφορντ.

Οι Πυροβολητές αναμενόταν να επανενεργοποιηθούν στη νέα σεζόν αφού ήταν αξιοθρήνητοι κατά τη διάρκεια του 2020-21, αλλά τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει.

Το πιθανότερο είναι να χειροτερέψει μόνο για την πλευρά του Λονδίνου στα επόμενα δύο πρωταθλήματα, καθώς αντιμετωπίζουν τους τίτλους Champions League & UEFA Super Cup Τσέλσι και υπερασπίζοντας τους πρωταθλητές της Premier League Μάντσεστερ Σίτι.

«Λοιπόν, αν θέλετε να επιστρέψετε στις καλές στιγμές τότε τον απολύετε και φέρνετε κάποιον σαν τον Κόντε», είπε ο Μπεντ στο TalkSport.

«Θα πρέπει να πείτε τώρα, όχι [η Arteta δεν είναι ο σωστός άνθρωπος] επειδή η Arsenal φθίνει. Ξοδεύουν πολλά χρήματα για να φέρουν παίκτες και φαίνεται ότι πάμε ανάποδα.

«Νομίζω ότι ο Κόντε, διαφορετικός βραστήρας ψαριών. Αν μπορούν να βρουν κάποιον σαν το επίπεδο του Κόντε. Ναι, πάρε τον Κόντε.

«Αλλά θα έρθει ο Κόντε; Αν έχουν μια υπόνοια ότι μπορούν να υπογράψουν τον Κόντε, να απολύσουν την Αρτέτα.»