Η Άρσεναλ ανακοινώνει νέα συμφωνία για τον Αιγύπτιο αστέρα

Μετά από ένα δυνατό τέλος στο τελευταίο τρίτο της περασμένης σεζόν, ο Mohamed Elneny έχει θέσει σε χαρτί μια νέα συμφωνία Gunners.

Ο μέσος της Άρσεναλ Mohamed Elneny υπέγραψε νέα παράταση συμβολαίου διάρκειας ενός έτους με την ομάδα.

Η 29χρονη προηγούμενη συμφωνία του Αιγύπτιου επρόκειτο να λήξει στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, ήταν σαφής στην επιθυμία του να επεκτείνει την εξαετή συνεργασία του με τους Πυροβολητές παρά το ενδιαφέρον των συλλόγων στην Τουρκία.

Τώρα η Arsenal επιβεβαίωσε νέα μονοετή συμφωνία για την Elneny, η οποία περιλαμβάνει επιλογή για επιπλέον 12 μήνες.

«Αγαπώ αυτό το κλαμπ και νιώθω σαν μέλος αυτής της οικογένειας», δήλωσε ο Elneny στα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου. «Θέλω να συνεχίσω σε αυτό το καταπληκτικό club και την καταπληκτική οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον.»

Η Αίγυπτος διεθνής έχει πραγματοποιήσει 147 εμφανίσεις για την πλευρά της Premier League από τη μεταφορά €12,5 εκατομμυρίων από την FC Basel το 2016. Με τον Thomas Partey τραυματισμένο, εντυπωσίασε στο κέντρο μαζί με τον Granit Xhaka κατά τη διάρκεια των τελικών αγώνων της εκστρατείας 2021/22.

Ο προπονητής της Άρσεναλ Μίκελ Αρτέτα πρόσθεσε: «Ο Μο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Φέρνει ατέλειωτη ενέργεια, ενθουσιασμό και αφοσίωση στην ομάδα και είναι αγαπητός από όλους. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς εντός και εκτός γηπέδου, ένα πραγματικό πρότυπο για τους νεότερους παίκτες μας και χαίρομαι που θα μείνει».