Η Άρσεναλ έστειλε προειδοποίηση στον Κουτίνιο καθώς οι Πυροβολητές αναβιώνουν το ενδιαφέρον μεταβίβασης

Ο διεθνής διεθνής της Βραζιλίας θα μπορούσε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς φέρεται να επιστρέφει στο ραντάρ της Άρσεναλ πριν από τη θερινή περίοδο μεταφοράς.

Η Άρσεναλ έχει ενημερωθεί να μην υπογράψει τον Philippe Coutinho από τον Nigel Winterburn, ο οποίος αισθάνεται ότι τα πρότυπα του παίκτη έχουν γλιστρήσει από τότε που έφυγε από το Λίβερπουλ.

Αφού καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στο Λίβερπουλ, ο Coutinho εντάχθηκε στην FC Barcelona με ένα βαρύ ποσό €160 εκατομμυρίων τον Ιανουάριο του 2018.

Ο 28χρονος υπήρξε σκιά του προηγούμενου εαυτού του από τότε, καθώς τα θέματα συνέπειας και φυσικής κατάστασης τον εμπόδισαν να έχει τον επιθυμητό αντίκτυπο στο Camp Nou. Είναι εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Έχει αναφερθεί ότι η Βαρκελώνη είναι ανοικτή σε προσφορές για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένας στόχος μεταφοράς για την Arsenal, ανάμεσα σε μια χούφτα άλλων συλλόγων.

Ωστόσο, ένας άνθρωπος που εκπροσωπούσε τη λέσχη για τρία χρόνια από το 1987 έως το 2000, πιστεύει ότι οι Gunners πρέπει να διατηρήσουν την πίστη τους στα αναδυόμενα ταλέντα τους και δεν πρέπει να κυνηγήσουν τον Coutinho.

«Δεν θα ακολουθούσα αυτή τη γραμμή, έχουμε πολλά νέα ταλέντα», είπε ο Winterburn, σε συνεργασία με το FreeSperTips, στο Goal.

«Εκτός αν θα είχε το σωστό μισθό ή αν υπήρχε τρόπος να τον χωρέσει τότε θα μπορούσε να είναι μια επιλογή.

«Έχει περιτριγυριστεί τόσο πολύ που δεν πιστεύω ότι θα συμβεί.

«Ο Κουτίνιο ήταν πολύ καλός στο Λίβερπουλ, αλλά από τότε δεν έχω εντυπωσιαστεί και δεν είμαι πεπεισμένος από αυτό.»