Η Άρσεναλ έδωσε ώθηση καθώς ο Μαρτινέλι ηρεμεί τους φόβους των τραυματισμών

Ο Βραζιλιάνος μόλις πρόσφατα επέστρεψε από μια μακρά ξόρκι στο περιθώριο, και φοβόταν ότι θα μπορούσε να αναγκαστεί πίσω στο τραπέζι θεραπείας.

Ο Gabriel Martinelli έχει ηρεμήσει τους φόβους του για τις νέες ανησυχίες τραυματισμών, καθώς δηλώνει «εντάξει να παίξει» στη σύγκρουση Europa League της Arsenal με τη Slavia Prague το μεσοβδόμαδο.

Martinelli έκανε το πρώτο του ξεκίνημα για την Arsenal από τα τέλη Ιανουαρίου στην εκδρομή Premier League εναντίον Sheffield United την Κυριακή.

Τερματισμός της ξηρασίας σχεδόν 15 μηνών, βοήθησε την πλευρά του να διεκδικήσει μια ηχηρή νίκη με 3-0 έναντι της ομάδας του Bramall Lane.

Στα τελευταία δέκα λεπτά, ο 19χρονος απογειώθηκε αφού υποτίθεται ότι πήρε ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Η αντικατάστασή του προκάλεσε ανησυχίες ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει άλλη μια οπισθοδρόμηση τραυματισμών όχι πολύ καιρό μετά το μακροχρόνιο πρόβλημα του γονάτου του και ότι θα μπορούσε να χάσει τον κρίσιμο προημιτελικό του Europa League.

«Όχι, είμαι εντάξει να παίξω την Πέμπτη», δήλωσε ο Martinelli μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μετά το παιχνίδι.

«Αισθάνομαι λίγο κουρασμένη, αλλά είμαι τόσο ευχαριστημένος με το στόχο και ακόμα πιο χαρούμενος με τη νίκη και τους τρεις πόντους.

«Δουλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση, πρέπει να προετοιμαστείς γιατί όταν ο Mikel [Arteta] σε χρειάζεται, πρέπει να είσαι εκεί για να παίξεις και να δείξεις κάτι».