Ημέρα προθεσμίας: West Brom συμφωνήσουν κίνηση δανείου για Arsenal αστέρι

Σύμφωνα με μια αναφορά, το Γουέστ Μπρομ συμφώνησε με την ‘ρσεναλ και τώρα θα υπογράψει την Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς για δανεική μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Άρσεναλ θα στείλει την Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς έξω δανεικά πριν κλείσει το παράθυρο απόψε.

Ωστόσο, ο διευθυντής Mikel Arteta και ο τεχνικός διευθυντής Edu δεν ήθελαν να ενισχύσουν έναν άμεσο αντίπαλο με αυτόν τον τρόπο.

Μια σειρά από συλλόγους της Premier League είχε δείξει ενδιαφέρον να πάρει τον ευέλικτο μέσο πριν από την προθεσμία των 11 μ.μ.

Leicester, Σαουθάμπτον και West Brom ήταν όλοι πρόθυμοι για Maitland-Niles, ο οποίος παίζει επίσης ως full-back.

Με την ομάδα της Άρσεναλ φουσκωμένη, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τον αφήσουν να φύγει αλλού αναζητώντας την κανονική ώρα παιχνιδιού.

Leicester ήταν αρχικά φαβορί για να υπογράψει Maitland-Niles αλλά μια κίνηση προς το στάδιο King Power όπως τώρα έχει αποκλειστεί.

Σε μια σύντομη συνάντηση μεταξύ του Edu, της Arteta και του παίκτη σήμερα, η Sky Sports λέει ότι η Μέιτλαντ-Νάιλς του είπαν ότι δεν θα του επέτρεπαν να υπογράψει για αντίπαλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Με την τέταρτη θέση Leicester να είναι οκτώ μονάδες μπροστά από την Arsenal στο τραπέζι, θα έβλαπτε τις πιθανότητες των Λονδρέζων να προκριθούν στο Champions League, πόσο μάλλον την Ευρώπη γενικότερα.

Μια συμφωνία έχει συμφωνηθεί με τους Μπάγκις και η Μέιτλαντ-Νάιλς πρόκειται να υποβληθεί στο ιατρείο του Γουέστ Μπρομ μέσα στις επόμενες ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά του θα είναι γνωστές όταν και οι δύο σύλλογοι το επισημοποιήσουν πριν από το τέλος της ημέρας.