Ημέρα προθεσμίας: Khedira κάνει μια επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα

Γιουβέντους μέσος Sami Khedira έχει ολοκληρώσει μια έξοδο από το σύλλογο και εντάσσεται Μπουντεσλίγκα στολή Hertha Berlin.

Sami Khedira έχει ολοκληρώσει μια κίνηση προς Hertha Βερολίνο από Γιουβέντους την ημέρα της προθεσμίας.

Ο Γερμανός τελειώνει το χρόνο του στο Τορίνο κάνοντας μια κίνηση πίσω στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Khedira είχε συνδεθεί με την Τότεναμ και την Έβερτον και πυροδότησε την κερδοσκοπία μεταφοράς λέγοντας ότι σκεφτόταν την προοπτική να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έχοντας παίξει κάποτε για τον Stuggart, τώρα επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα υπογράφοντας για την Hertha με δωρεάν μεταφορά.

«Στη Sami Khedira έχουμε έναν κορυφαίο παίκτη που έχει συνάψει συμβόλαιο με μερικούς από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης». Hertha αθλητικός διευθυντής Arne Friedrich είπε επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Θα μας βοηθήσει άμεσα με την εμπειρία του στο Champions League, Serie A, La Liga και επίσης με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

«Ήμασταν μαζί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στη Νότια Αφρική και παίξαμε μαζί στο γήπεδο. Γνωρίζω τις ηγετικές ικανότητες που έχει και γι’ αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που είναι παίκτης της Hertha BSC.»

Η Κεντίρα ανυπομονεί να βοηθήσει την Χέρθα στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από προβλήματα υποβιβασμού.

«Η Hertha έκανε μεγάλες προσπάθειες για να με υπογράψει και μου πρόσφερε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Bundesliga», είπε.

«Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα φορέσω το μπλε και άσπρο πουκάμισο στο γήπεδο για πρώτη φορά.»