Επιτέλους έχουμε μια θετική ενημέρωση για την ανάκτηση του Ansu Fati

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές από την Ισπανία, λάβαμε επιτέλους μια ενθαρρυντική ενημέρωση για τη διαδικασία ανάκτησης του Ansu Fati στην FC Barcelona.

Όλοι αναρωτιόμαστε πώς πάει η ανάρρωση του Ansu Fati στην FC Barcelona, ειδικά μετά τις ανησυχητικές αναφορές της προηγούμενης εβδομάδας. Προτάθηκε ότι ο νεαρός παίκτης θα μπορούσε να πάει κάτω από το μαχαίρι για άλλη μια φορά αν η τελευταία θεραπεία δεν έκανε το γόνατό του να βελτιωθεί. Σήμερα, πήραμε τελικά κάποια θετική ανατροφοδότηση από τους Γάλλους γιατρούς που τον θεραπεύουν. Φαίνεται ότι η επιστροφή του Ansu Fati είναι πιο κοντά από ό, τι αναμενόταν, καθώς συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Αν τα πράγματα συνεχίσουν να προχωρούν όπως είναι τώρα, ο Ansu Fati θα αποφύγει το χειρουργείο για δεύτερη φορά. Ο Tot Costa από το Catalunya Radio ανέφερε ότι ο νεαρός παίκτης ανταποκρίνεται καλά και η επιστροφή του στη δραστηριότητα είναι σχεδόν επικείμενη. Τον είδαμε χθες να απολαμβάνει λίγο χρόνο μαζί με τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογραφίας του κλαμπ δίπλα στην πρόεδρο Joan Laporta. Υπήρξε μια στιγμή που οι κάμερες τον έπιασαν να μιλάει στον Ουσμάν Ντεμπέλε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Πότε μπορεί να επιστρέψει ο Ansu Fati;

Σύμφωνα με τη βιολογική θεραπεία που περνάει, ο Ansu Fati θα πρέπει να επιστρέφει στη δραστηριότητα μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν υπάρχει λόγος να τον αναγκάσουμε να επιστρέψει αν η Βαρκελώνη δεν το βλέπει ως απόλυτη αναγκαιότητα. Ωστόσο, ο διευθυντής Ronald Koeman σκέφτεται σοβαρά να τον συμπεριλάβει μέσα στην ομάδα που θα παίξει το επόμενο Σάββατο.

Σε αυτούς που μπορεί να έχουν ξεχάσει, το Μπλαουγκράνα παίζει εναντίον του αθλητικού συλλόγου Μπιλμπάο στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι. Αυτός είναι ένας από τους δύο πιθανούς τίτλους που θα μπορούσε να πάρει η καταλανική λέσχη αυτή τη σεζόν. Το να έχεις τον Ansu Fati για συναισθηματική υποστήριξη δεν θα είναι μόνο καλό για την ομάδα. Θα ωφελήσει επίσης τον νεαρό παίκτη κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο περίπλοκες στιγμές της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.