ΕΠΙΣΗΜΗ: Lukaku ολοκληρώνει μια ευγενή υπογραφή με την Chelsea

Ο Romelu Lukaku επέστρεψε στη γέφυρα Stamford καθώς ολοκλήρωσε μια ευγενή υπογραφή με την Chelsea από την Inter Milan.

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε τελικά στη γέφυρα Στάμφορντ καθώς ολοκλήρωσε την υπογραφή του με την Τσέλσι την Πέμπτη. Αφού πέρασε δύο χρόνια με την Inter Milan, το αστέρι του Βελγίου μετακόμισε στην Αγγλία με τιμή 98 εκατομμυρίων λιρών.

Στα χρόνια που πέρασαν, ο Lukaku έπαιξε στα Blues μεταξύ 2011 και 2014. Και τώρα, ο μεγάλος άνθρωπος έχει διαπράξει το μέλλον του στο Τσέλσι μέχρι το 2026 (πενταετής συμφωνία).

Σύμφωνα με τις αναφορές, η Inter ήταν απέχθεια να αφήσει τον Lukaku να φύγει, αλλά δεν μπορούσαν να αρνηθούν την νόστιμη προσφορά που παρουσίασε η Chelsea. Στην πραγματικότητα, η κατάσταση της πανδημίας είχε αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στη λέσχη, και αυτή η συμφωνία ήταν καλή για αυτούς.

Ο 28χρονος έχει πλέον αποκαλυφθεί επίσημα στο Stamford Bridge στον απόηχο της σεζόν 2021-22. «Είμαι χαρούμενος και ευλογημένος που επέστρεψα σε αυτό το υπέροχο κλαμπ», ανέφερε ο Lukaku στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για μένα. Ήρθα εδώ σαν παιδί που είχε πολλά να μάθει. Τώρα επιστρέφω με πολλή εμπειρία και πιο ώριμη».

«Η σχέση που έχω με αυτό το κλαμπ σημαίνει τόσα πολλά για μένα, όπως ξέρεις. Υποστήριζα την Τσέλσι όταν ήμουν παιδί. Και τώρα το να επιστρέφεις και να προσπαθείς να τους βοηθήσεις να κερδίσουν περισσότερους τίτλους είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα».