ΕΠΙΣΗΜΗ: Βαρκελώνη φέρει πίσω τον Ντάνι Άλβες στο Καμπ Νόου

Έχει συμβεί παρά κάποιες αρχικές επιπλοκές, αλλά η βραζιλιάνικη Dani Alves έχει κάνει μια συγκλονιστική επιστροφή στη Βαρκελώνη.

Η Βαρκελώνη ολοκλήρωσε με επιτυχία την υπογραφή του Dani Alves καθώς φέρνουν πίσω τον Βραζιλιάνο με αίτημα του νέου αφεντικού Xavi.

Αρχικά, ο καταλανικός σύλλογος ήταν αβέβαιος σχετικά με την απόφαση να κάνει μια κίνηση για τον 38-year-old. Ωστόσο, με την πειθώ του πρώην συμπαίκτη του Xavi, ο σύλλογος έχει οριστικοποιήσει μια συμφωνία με τη βραζιλιάνικη full-back.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ένα επίσημο συμβόλαιο μεταξύ Alves και Barca έχει κλείσει και ο υπερασπιστής θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Επιπλέον, θα υπάρξει ρήτρα για την παράταση της συμφωνίας μέχρι τον Ιούνιο του 2023, εάν χρειαστεί.

Παρά το γεγονός ότι, Alves δεν θα παίζει κανένα παιχνίδι μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδεύσει με τους παίκτες.

Σε δήλωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα τους, η Βαρκελώνη έγραψε: «Η FC Barcelona και ο Dani Alves κατέληξαν σε συμφωνία καταρχήν για τον παίκτη να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

«Ο Βραζιλιάνος θα συμμετάσχει στην προπόνηση από την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν θα είναι σε θέση να παίξει μέχρι τον Ιανουάριο. Ο σύλλογος θα ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες στην επίσημη παρουσίασή του ως νέος παίκτης της FC Barcelona.»